سه شنبه 16 تير 1405 - Tue 07 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 196832
    تاریخ انتشار: 19/شهريور/1399 - 22:21

    شلیک پلیس آمریکا به پسر «اوتیسمی»

    پسر نوجوان مبتلا به اوتیسم ساکن ایالت یوتا بعد از آن که چندین بار هدف تیراندازی پلیس آمریکا قرار گرفت، در شرایط بحرانی به سر می‌برد و در بیمارستان با مرگ دست و پنجه نرم می‌کند.

    شلیک پلیس آمریکا به پسر «اوتیسمی»

     پسر ۱۳ ساله مبتلا به اوتیسم در شهر «گلندیل» ایالت یوتا چندین بار هدف اصابت گلوله پلیس قرار گرفت و اکنون به گفته مادر وی در بیمارستان در شرایط بحرانی قرار دارد.
     
     
    به گزارش «بی‌بی‌سی»، مادر «لیندن کامرون» که مبتلا به سندرم «آسپرگر» (نوعی اوتیسم) است، در خصوص این اتفاق گفت: با ۹۱۱ (تلفن اضطراری) تماس گرفتم و به دلیل وضعیت پسرم درخواست کمک کردم و گفتم لیندن باید برای درمان به بیمارستان برده شود.
    وی افزود، پسرش به این دلیل دچار بحران شده بود که او بعد از حدود یک سال به سر کار برگشته بود.
    او در ادامه گفت: (به پلیس) گفتم که پسرم غیرمسلح است و چیزی ندارد، فقط گاهی عصبانی می‌شود و شروع به داد و فریاد می‌کند. او بچه است و می‌خواهد جلب توجه کند.
    «کیت هوروکس» گروهبان پلیس «سالت لیک سیتی»، مرکز ایالت یوتا در کنفرانسی مطبوعاتی درباره این حادثه گفت این پسر برخی از افراد را با سلاح تهدید کرده بود. اما در تایید کرد که هیچ نشانه‌ای از مسلح بودن او دیده نشد.
    وی افزود: «یک افسر پلیس هنگامی که این پسر نوجوان قصد داشت فرار کند به او تیراندازی کرد.» گفته شده که وی از ناحیه شانه، هر دو مچ پا، روده و مثانه دچار جراحت شده است.
    طبق داده‌های «واشنگتن پست» که مرتباً به روزرسانی می‌شود، از ابتدای سال ۲۰۱۵، ۱۲۵۴ فرد مبتلا به بیماری روانی بر اثر تیراندازی پلیس آمریکا کشته شده‌اند. این آمار، ۲۲ درصد همه کسانی است که در تیراندازی پلیس در سراسر آمریکا در همین دوره جان باخته‌اند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما