جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 193633
    تاریخ انتشار: 22/مرداد/1399 - 19:48

    مصرف برق شبانه هم رکورد زد

    سخنگوی صنعت برق کشور گفت: اجرای طرح های مدیریت مصرف روزانه موجب شده که پس از ۱۰ سال شاهد وقوع پیک شبانه باشیم به گونه ای که اندکی پیک شب از روز بیشتر شده لذا لازم است در خصوص بهینه سازی سیستم های روشنایی اقدامات جدی تری صورت پذیرد.

    مصرف برق شبانه هم رکورد زد

    مصطفی رجبی مشهدی اظهار کرد: بر اساس آمار مصرف برق شبانه کشور در ساعت ۲۱ و ۲۱دقیقه به رقم ۵۸ هزار و ۲۵۴ مگاوات افزایش یافت که در مقایسه با پیک سال گذشته کمتر از یک درصد رشد داشته است.
    وی با بیان اینکه میزان مصرف برق روز گذشته در ساعت ۱۲ و ۵۰ دقیقه به ۵۷ هزار و ۴۰۵مگاوات رسید، اظهار کرد: این میزان مصرف نسبت به زمان مشابه پارسال رکورد شکنی داشته و بیش از ۹۰۰۰ مگاوات شاهد افزایش مصرف هستیم.
    به گفته سخنگوی صنعت برق کشور، میزان مصرف برق پارسال کشور در ساعت ۱۲ و ۵۰ دقیقه ۴۷ هزار و ۸۳۵ مگاوات بوده و این در حالی است که میزان مصرف روز گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال ۹۵۷۰ مگاوات بیشتر شده است.
    وی با اشاره به مصرف برق بخش صنعت، اظهار کرد: روند مصرف برق در بخش صنایع نیز بیانگر آن است که شب گذشته صنایع ۴۶۶۹ مگاوات مصرف کردند و میزان مصرف روزانه صنایع نیز در ساعت ۱۲ و ۵۰ دقیقه به رقم ۴۳۷۴ مگاوات رسید.
    سخنگوی صنعت برق کشور استفاده از لوازم برقی را مهم ارزیابی کرد و از مشترکان خواست در زمان های اوج مصرف که بین ساعات ۱۳ تا ۱۷ اعلام شده، استفاده از لوازم برقی پر مصرف را به ساعات دیگر منتقل و دمای لوازم سرمایشی را روی حداقل روی عدد ۲۴ تنظیم کنند.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما