سه شنبه 10 شهريور 1405 - Tue 01 Sep 2026
  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • از راهبرد محاصره اقتصادی تا سازوکارهای ایستادگی؛ روایت نبرد جدید ایران و آمریکا/ آیا ابوظبی آماده پرداخت بهای "همسویی با واشنگتن" در برابر اراده فولادین ایران است؟+ عکس

  • دلیل گفت‌وگو محسن نامجو و همسرش در اینستاگرام

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۰ شهریور

  • تیوی بیفوما زیر نظر مامور مخفی پرسپولیس!

  • 3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۰ شهریور

  • چرا سلطنت‌طلبان به یک فرقه تبدیل شده‌اند؟ +عکس و فیلم

  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۱۰ شهریور

  • وقوع یک حادثه دریایی دیگر در سواحل عمان

  • خزانه دلاری بانک مرکزی پُرتر شد

  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 191684
    تاریخ انتشار: 06/مرداد/1399 - 18:01

    ذبح دام قربانی فقط در کشتارگاه‌ها

    رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: بر اساس طرح فاصله‌گذاری و تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، عید قربان امسال ذبح دام فقط در کشتارگاه‌ها انجام می‌شود.

    ذبح دام قربانی فقط در کشتارگاه‌ها

    به گزارش روز دوشنبه وزارت جهاد کشاورزی «علی صفر ماکنعلی» اظهار داشت: در عید قربان امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا به هیچ وجه مراکز عرضه دام مانند سال گذشته برپا نمی‌شود و کشتار دام تنها در کشتارگاه‌ها انجام می‌شود. 
    وی ادامه داد: مراجعه به این کشتارگاه‌ها می‌تواند به صورت فیزیکی و البته با رعایت فاصله اجتماعی، همچنین به صورت تلفنی و یا آنلاین باشد. 
    رییس سازمان دامپزشکی کشور خاطرنشان کرد: ۳۵۴ کشتارگاه در سراسر کشور در روز عید قربان آماده خدمت رسانی به هموطنان هستند و یک هزار و ۶۰۰ اکیپ ثابت و سیار نیز در این کشتارگاه‌ها بر فاصله گذاری اجتماعی، همچنین روند انجام کشتار نظارت می‌کنند.
    وی تاکید کرد: پیش بینی می‌شود امسال ۱۶۰ هزار راس دام در روز عید قربان کشتار شود که اکیپ‌های مختلف آموزش‌های لازم برای نظارت بر روند کشتار و حتی حمل و نقل این دام را دیده‌اند. 
    ماکنعلی تصریح کرد: خودروهای مختلف برای حمل و نقل گوشت قربانی وجود دارد که هموطنان می‌توانند با اعلام به کشتارگاه‌ها گوشت موردنظر خود را پس از کشتار در محل‌های موردنظر خود تحویل بگیرند.
    وی با اشاره به ممنوعیت کشتار غیر مجاز اظهار داشت: از همه مردم می‌خواهیم که به هیچ وجه خودشان اقدام به ذبح دام نکنند هرچند انتقال بیماری کووید ۱۹ از حیوان به انسان هنوز اثبات نشده، اما برای رعایت جوانب احتیاط و جلوگیری از انتشار سایر بیماری‌های مشترک میان حیوان و انسان از هر گونه کشتار غیر مجاز جلوگیری می‌شود و کشتار دام تنها باید در کشتارگاه‌های مجاز و با نظارت اکیپ‌های دامپزشکی صورت پذیرد.
     
     
     
     

    منبع : ایرنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما