پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • ورود حسن روحانی برای رادیکال‌سازی فضای سیاسی؟

  • قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 185626
    تاریخ انتشار: 22/خرداد/1399 - 13:41

    سود سالانه سهام عدالت پس از آزادسازی سهام و فروش چه می‌شود؟

    مشمولین سهام عدالت می‌توانند با آزادسازی این سهام نسبت به فروش ۳۰ درصد آن اقدام کنند، اما درصورت فروش ۳۰ درصد آن، ۷۰ درصد از سود سال ۹۸ را دریافت خواهند کرد.

    سود سالانه سهام عدالت پس از آزادسازی سهام و فروش چه می‌شود؟

    مشمولین سهام عدالت این فرصت را دارند تا با آزادسازی این سهام نسبت به فروش ۳۰ درصد آن اقدام کنند، اما باید توجه کنند درصورت فروش ۳۰ درصد آن، ۷۰ درصد از سود سال ۱۳۹۸ را دریافت خواهند کرد.

    بیش از یک ماه از ابلاغیه مقام معظم رهبری درمورد آزادسازی سهام عدالت گذشته است و به مشمولین این سهام تا ۱۵ خردادماه فرصت داده شده چنانچه می‌خواهند مدیریت مستقیم را برای سهام عدالت خود انتخاب کنند به آدرس اینترنتی WWW.SAMANESE.IR مراجعه کنند و عدم مراجعه آن‌ها به این آدرس به معنی انتخاب روش غیر مستقیم است.

    در این راستا، افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند می‌توانند با مراجعه به بانک یا کارگزاری ۳۰ درصد از سهام عدالت خود را به فروش برسانند. البته باید توجه کنند چنانچه به بانک مراجعه می‌کنند نمی‌توانند تعیین کنند کدام سهم‌ها را به فروش برسانند و تصمیم‌گیری با بانک است. اما چنانچه به کارگزاری مراجعه کنند، اختیار اینکه کدام سهم‌ها را بفروشند با خود فرد است.

    در این میان مشمولینی که تصمیم به فروش ۳۰ درصد سهام عدالت خود می‌کنند باید توجه داشته باشند که مجامع شرکت‌ها اواخر تیر برگزار می‌شود و این شرکت‌ها تا هشت ماه فرصت دارند سود پرداخت کنند، بنابراین این مشمولین فقط ۷۰ درصد سود سال ۱۳۹۸ را دریافت خواهند کرد. تاکنون به مشمولان سهام عدالت سه دوره سود پرداخت شده است به این ترتیب که در سال ۱۳۹۵ به ازای یک میلیون تومان سهم ۱۵۰ هزار تومان، در سال ۱۳۹۶، ۱۷۵ هزار تومان و در سال ۱۳۹۷، ۲۰۵ هزار تومان پرداخت شد. سود سال ۱۳۹۸ هم قرار است در سال جاری که مجامع شرکت‌ها برگزار شد پرداخت شود.

    بر این اساس توصیه کارشناسان به مشمولین سهام عدالت این است که روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کنند، اما درمورد فروش آن هیجانی تصمیم‌گیری نکنند، زیرا منفعت در نگهداری و صیانت از این سهم‌ها است.

     

    منبع : بازار

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما