دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 183075
    تاریخ انتشار: 06/خرداد/1399 - 15:45

    افزایش حقوق بازنشستگان براساس نرخ تورم

    رئیس کانون کارگران بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه بلاتکلیفی افزایش حقوق بازنشستگان ۳ ماهه شد، گفت: درخواست ما افزایش ۴۱ درصدی حقوق براساس نرخ تورم است.

     افزایش حقوق بازنشستگان براساس نرخ تورم

    علی دهقان کیا رئیس کانون کارگران بازنشسته سازمان تأمین اجتماعیدرباره افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۹۹ اظهار داشت: بر اساس مصوبات اخیر حداقل دستمزدبگیران شاغل ۲۱ درصد افزایش یافته است و حداقل حقوق آنان به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.

    وی بیان داشت: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان در ابهام قرار دارد و سازمان تأمین اجتماعی می‌تواند بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی رسما نسبت به افزایش حقوق بازنشستگان بر اساس نرخ تورم اقدام کند.

    دهقان کیا افزود: در حال حاضر بر اساس اعلام بانک مرکزی نرخ تورم بیش از ۴۱ درصد است که درخواست بازنشستگان نیز این است که حداقل حقوق آنان به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برسد.

    رئیس کانون کارگران بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر این که تمامی خواسته‌های بازنشستگان تأمین اجتماعی قانونی است، اظهار داشت: سه ماه از سال ۹۹ می‌گذرد ولی متأسفانه هیچ گونه افزایش حقوقی برای حدود ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در نظر گرفته نشده است و همچنان این موضوع بلاتکلیف است.

    وی خاطرنشان کرد: اگر نتوانیم در دهه اول خرداد در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان تصمیم گیری کنیم، حقوق خرداد ماه هم مانند سال ۹۸ و بدون افزایش پرداخت خواهد شد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما