دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 180225
    تاریخ انتشار: 16/ارديبهشت/1399 - 09:25

    افت نزولی قیمت گوشت درماه رمضان

    پوریان گفت: به دنبال تعدد جمعیت دام‌ها و زایش‌های بالای آن‌ها، با اشباع گوشت و ثبات قیمت در بازار روبه‌رو هستیم.

    افت نزولی قیمت گوشت درماه رمضان

     منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور با اشاره به اینکه قیمت گوشت در ماه رمضان نوسانی نداشته است، اظهار کرد: با توجه به افزایش جمعیت دام‌ها و زایش‌های بالا، قیمت گوشت در ماه رمضان با ماه‌های اخیر تفاوتی نداشته است.

     او افزود: با توجه به فراوانی عرضه و نبود تقاضا، قیمت گوشت روند نزولی داشته است به طوری که با افت ۱۵ تا ۱۶ هزار تومانی قیمت، هر کیلو گوشت در خرده فروشی‌ها به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان رسیده است.

    پوریان از کاهش سن کشتار دام خبر داد و گفت: در گذشته حدود ۱۵۰۰ راس دام گوساله در تهران کشتار می‌شد، در حالی که هم اکنون حدود ۲۰۰ راس کشتار می‌شود.

    این مقام مسئول با اشاره به اینکه بازار گوشت اشباع شده است، بیان کرد: طی روز‌های اخیر قیمت دام سبک به ۳۸ هزار تومان و دام سنگین ۲۵ هزار تومان کاهش یافته است.
    در تمامی واحد‌های پرواربندی با انباشت دام روبه‌رو هستیم

    او با اشاره به اینکه با انباشت دام در واحد‌های دامداری روبه‌رو هستیم، افزود: هم اکنون در تمامی واحد‌های پرواربندی سبک و سنگین با انباشت دام روبه‌رو هستیم، به همین خاطر به وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید اعلام کرده‌ایم که دامداران در شرایط حاد قرار دارند.

    پوریان ادامه داد: با توجه به ازدیاد عرضه دام و کاهش تقاضا از سوی پرمصرف‌ها، مشکلی در بخش دام و گوشت وجود ندارد.

    او با تاکید بر صادرات دام زنده برای کاهش بحران دامداران اظهار کرد: طبق اظهارات معاون امور تولیدات دامی با ازدیاد دام سبک و سنگین روبه‌رو هستیم که برای خروج از این بحران باید تدابیری اندیشیده شود.

     

    این مقام مسئول قیمت هر کیلو دام سبک را ۴۲ هزار تومان و دام سنگین را ۲۶ هزار تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به انباشت دام در واحد‌های دامداری، التهاب قیمتی در ماه رمضان نخواهیم داشت.

    رئیس شورای تامین کنندگان دام از کاهش مصرف گوشت در ماه رمضان خبر داد و گفت: طبق روال معمول مصرف گوشت در ماه رمضان کاهش و مرغ افزایش می‌یابد و امسال شیوع ویروس کرونا مزید بر علت شده است.

    به گفته پوریان، با توجه به رشد فزاینده تولید بهاره و انباشت دام در واحد‌های دامداری انتظار می‌رود بخشی از مازاد تولید به بازار‌های هدف صادر شود.

    این‌مقام مسئول با بیان اینکه ۶۵ میلیون راس دام در واحد‌های دامداری انباشت شده است، گفت: اگر یک میلیون راس دام به بازار‌های هدف صادر شود، التهابی در بازار داخل نخواهیم داشت.

    او با اشاره به اینکه مصرف گوشت کشور ۶۰ تا ۷۰ درصد کاهش یافته است، اظهار کرد: در حال حاضر انباشت دام در واحد‌های دامداری مشکلات متعددی را برای دامداران ایجاد کرده است، از این رو انتظار می‌رود تدابیری برای مازاد تولید به کار گرفته شود تا داستان مرغ و جوجه یکروزه تکرار نشود.

    پوریان در پایان تصریح کرد: با توجه به مازاد چشمگیر دام در دامداری‌ها، صادرات ۳ تا ۴ میلیون راس دام سنگین و ۲۰۰ هزار راس دام سبک نوسانی در بازار ایجاد نخواهد کرد.

     

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما