سه شنبه 05 آبان 1405 - Tue 27 Oct 2026
  • موشک‌های یمن رؤیای اقتصادی بن‌سلمان را نابود کرد

  • دلیل سفر هیات قطری به ایران اعلام شد

  • آخرین وضعیت بازسازی ورزشگاه آزادی / عکس

  • ‏ درباره سفر مقامات ارشد نظامی-امنیتی به تهران

  • عملیات ضدصهیونیستی در تل‌آویو با ۲ کشته

  • اصابت پرتابه ناشناس به یک نفتکش در تنگه هرمز

  • کشتکار مقتدرانه استارت زد /مهمدی هم به جمع هشت نفر پایانی رسید + فیلم

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • نشست تهران گامی عملی برای همکاری بر سر سازوکارهای امنیتی است/ نیروهای مسلح در دفاع از حریم کشور تردید نمی‌کنند

  • پیام سرلشکر وحیدی برای بسیجیان استان خوزستان

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • پزشکیان امشب به روسیه می‌رود

  • شکنجه غذایی به سبک بن‌گویر / فیلم

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵

  • ارتباط حرف‌های ضدایرانی روبیو در آتن و حوادث فرانسه+ عکس

  • شکار پهپاد پیشرفته عربستان در آسمان تعز

  • تغییر مسیر پول در بورس بدون خروج از بازار

  • روایت رئیس قوه قضاییه از دیدار با رهبر معظم انقلاب + فیلم

  • اعلام جرم علیه برگزارکنندگان نمایشگاه آرت فیر تهران

  • نقشه پروازهای عتبات تغییر کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 179894
    تاریخ انتشار: 10/ارديبهشت/1399 - 12:18

    سلامت روان سالمندان در خطر است

    عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد گفت: تنهایی سالمندان در دوران قرنطینه، می‌تواند اختلالات افسردگی را در آن‌ها تشدید کند.

    سلامت روان سالمندان در خطر است

     مژگان نیکنام، روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اظهار کرد: آسیب پذیرترین افراد در زمان شیوع ویروس کرونا سالمندان هستند و بیشترین میزان مرگ و میر در اثر کرونا نیز به افراد بالای ۶۵ سال اختصاص دارد؛ بنابراین تغییر شرایط محیط با اولویت رعایت اصول بهداشتی توسط این افراد و مراقبت از آن‌ها در این بحران اهمیت زیادی دارد.

    اخبار اجتماعی- او افزود: در کنار رعایت توصیه‌های بهداشتی توسط سالمندان، سلامت روان آن‌ها نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. افراد سالمند به طور طبیعی درصدی از افسردگی را با خود به همراه داشته و معمولا تنها و به دور از فرزندان زندگی می‌کنند؛ بنابراین تنهایی به وجود آمده در زمان قرنطینه می‌تواند افسردگی سالمندان را تشدید کرده و خطر ابتلا به اختلالات روانی را در این افراد افزایش دهد.

    نیکنام تاکید کرد: این روز‌ها باید سلامت روان سالمندان مورد توجه قرار بگیرد. ممکن است ما به دلیل علاقه ای که به پدران و مادرانمان داریم برای پیشگیری از انتقال بیماری به آنها از رفتن به خانه شان خودداری کنیم، اما دور نگه داشتن آنها و ندیدن عزیزان می‌تواند عوارض روانی برای سالمندان ایجاد کند. اکنون خیلی از سالمندان دچار اختلالات افسردگی شده اند.

    او گفت: با توجه به این که زمان پایان شیوع ویروس کرونا مشخص نیست، باید یک الگو و سبک زندگی جدید برای رفتار با سالمندان و دیدار آن‌ها پیدا کنیم؛ چرا که ممکن است این دوره طولانی مدت بوده و وضعیت روانی سالمندان با خطر جدی مواجه شود. این افراد نمی‌توانند بیش از حد تنهایی را تحمل کنند. تماس‌های غیرحضوری و تماس تصویری برای سالمندان کافی نبوده و آن‌ها دیدار مستقیم را ترجیح می‌دهند. اما توصیه‌های بهداشتی باعث شده فرزندان از دیدار سالمندان اجتناب کنند.

    عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد در خصوص ایجاد یک الگو و سبک زندگی جدید برای دیدار سالمندان، گفت: باید یک فضای محافظتی ایجاد کرده و نوه‌ها و فرزندان را به دیدار سالمندان ببریم. این اقدام می‌تواند برای دیدار حضوری و پیشگیری از تنهایی سالمندان مناسب باشد. رعایت نکات بهداشتی در دیدار حضوری الگوی جدیدی است که برای دیدار پدران و مادرانمان در زمان شیوع کرونا می‌توانیم به کار ببریم.

    نیکنام در پایان اظهار کرد: برای این که سالمندان دچار مشکل نشوند، باید اول سلامت روان داشته باشند تا سلامت جسمشان تضمین شود. خیلی از مشکلات روانی فرد را دچار مشکلات فیزیکی از جمله بیماری‌های قلبی می‌کند که سلامتی سالمندان را به خطر می‌اندازد. پرستار یا کسانی که از سالمندان مراقبت می‌کنند، نمی‌توانند جای فرزندان و نوه‌ها را برای فرد پر کنند؛ بنابراین از تنها گذاشتن والدین خود اجتناب کنید.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما