دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 179773
    تاریخ انتشار: 08/ارديبهشت/1399 - 15:28

    تحرکات مشکوک داعش عراق

    عضو شورای استانداری الانبار عراق و از فرماندهان سازمان الحشد العشائری از تحرکات مشکوک بقایای داعش خبر داد.

     تحرکات مشکوک داعش عراق

    «غانم العیفان» عضو شورای استانداری الانبار عراق و از فرماندهان سازمان الحشد العشائری از تحرکات مشکوک بقایای داعش در صحرای غربی این استان، همزمان با درخواست‌های سیاسی برای اخراج نیروهای سازمان الحشد الشعبی از این استان خبر داد.

    -ویتصریح کرد: بقایای گروه تروریستی داعش، فعالیت خود را به شکل قابل ملاحظه‌ای در استان‌های الانبار و کرکوک و مثلث دیالی و صلاح الدین آغاز کرده‌اند.

    العیفان با هشدار درباره فعالیت هسته‌های خاموش داعش در این مناطق گفت: تهدیدهای داعش نگرانی زیادی در معادله امنیتی کشور به وجود نمی آورد اما عملا، بقای این هسته‌های خاموش و بقایای داعش و عدم حل و فصل این معضل، تاثیراتی منفی برای وضعیت امنیتی کشور به همراه خواهد داشت.

    «حمید الهایس» رئیس شورای نجات در استان الانبار، پیشتر درباره درخواست برخی طرف‌های سیاسی مبنی بر دور کردن نیروهای الحشد الشعبی از مناطق غربی عراق و خطرات بازگشت داعش به این مناطق هشدار داده بود.

    «صفاء الاعسم» مشاور نظامی عراقی نیز، جزئیاتی از یک طرح با کمک طرف‌های سیاسی در این کشور، مبنی بر عقب‌نشینی نیروهای سازمان الحشد الشعبی از «القائم» و سایر مناطق در غرب الانبار برای باز شدن عرصه برای نیروهای آمریکایی و بازاستقرار آنها در این مناطق خبر داده بود.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما