چهارشنبه 06 فروردين 1404 - Wed 26 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تصاویر هوایی از منابع قدرت ایران

  • آیا آمریکا برای سومین دوره ریاست جمهوری ترامپ آماده است؟

  • حضور مردم در نماز جمعه نصر دنیا را متعجب کرد/ آمریکایی‌ها بدانند در برابر ملت ایران با تهدید به جایی نمی‌رسند/ دشمنان بدانند اگر خباثتی نسبت به ملت ایران انجام دهند سیلی سخت خواهند خورد/ مراکز مقاومت

  • پاسخ رهبر انقلاب به یک سؤال فراگیر؛ وظیفه امروز جوان مؤمن انقلابی چیست؟

  • پیام نوروزی رهبر انقلاب: سال ۱۴۰۴ سال سرمایه‌گذاری برای تولید خواهد بود+عکس و فیلم

  • جنگ در بن بست!

  • بازنشر دستخط رهبر انقلاب درپی ادعای خلاف واقع روحانی

  • ترامپ به دنبال جنگ محدود است

  • ما فقط حوثی‌ها را پاسخگو نخواهیم کرد، بلکه ایران و حامیان آن را نیز پاسخگو خواهیم کرد

  • سرقت اردوغان از گاز گلخانه‌ای ایران

  • ناگفته های تجمع حجاب

  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175391
    تاریخ انتشار: 29/اسفند/1398 - 14:28

    ماجرای خبر اخراج متقابل دیپلمات‌های ایران و افغانستان

    سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به خبر اخراج متقابل ۲ تن از دیپلمات‌های ایران و افغانستان گفت که جابه‌جایی دیپلمات‌ها و افزایش و کاهش آنها امری معمول در روابط دیپلماتیک است و هر جابه‌جایی به معنی اخراج نیست.

    ماجرای خبر اخراج متقابل دیپلمات‌های ایران و افغانستان

    سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سؤال فارس در خصوص خبر منتشر شده در رسانه‌های افغانستان مبنی بر اخراج متقابل ۲ تن از دیپلمات‌های ایران و افغانستان، اظهار داشت: جابه‌جایی دیپلمات‌ها و افزایش و کاهش تعداد آنها امری معمول در روابط سیاسی و دیپلماتیک کشورها به شمار می‌رود و هر جابه‌جایی لزوما به معنی اخراج نیست.

    موسوی افزود: روابط ایران و افغانستان روابطی دیرینه و دوستانه است و بر علقه‌های عمیق تاریخی و فرهنگی استوار شده است.

    سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ارزش بسیاری برای این روابط قائل است و مصمم است که این روابط را در تمامی عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی گسترش دهد.

    لازم به ذکر است برخی رسانه‌های افغانستان از بروز تنش دیپلماتیک بین تهران و کابل خبر داده و عنوان کردند که ایران و افغانستان اخیرا اقدام به اخراج متقابل چند دیپلمات‌ یکدیگر کرده‌اند.

    گفتنی است «منصور خالقیار» معاون سخنگوی وزارت خارجه افغانستان نیز پیش از این بر روابط مستحکم ایران و افغانستان تأکید کرده و ضمن رد هرگونه تنش در روابط، خاطرنشان کرد که مناسبات دو کشور بر اصل حسن همجواری استوار و روابط دو کشور کاملا عادی است.

    منبع : خبرآنلاین

    نظرات بینندگان
    نظرات شما