شنبه 25 اسفند 1403 - Sat 15 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ستاره پرسپولیس بازی تیم ملی را از دست داد

  • لبنان در مسیر عادی‌سازی روابط؟!

  • طرح ترافیکی نوروز از فردا آغاز می‌شود

  • یک ساعت پیش بابا از امامدام انتقاد کردم که چرا باید با آقای منتظری این کار را بکند؟/ مهدی که زندان بود مامان خیلی با بابا دعوا می کرد

  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • ارکستر موسیقی ملی ایران به استقبال بهار

  • تیراندازی نیروهای دولت حاکم سوریه به سوی خانه‌ی مخالفان

  • فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار منفجر شد

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 175249
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1398 - 17:11

    نامه قاسمی به مقامات فرانسوی درباره تاثیر تحریم‌ها در ایران

    سفیر ایران در پاریس با ارسال نامه‌هایی به مقامات و شخصیت‌های فرانسوی با اشاره به تاثیر تحریم‌های آمریکا بر روند مقابله با کرونا در ایران تأکید کرد: جهان نباید تحت تاثیر یکجانبه‌گرایی آمریکا جان آدمیان را نادیده بگیرد.

     نامه قاسمی به مقامات فرانسوی درباره تاثیر تحریم‌ها در ایران

    بهرام قاسمی سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاریس با ارسال نامه‌هایی جداگانه به شمار زیادی از مقامات ارشد و شخصیت‌های سیاسی، پارلمانی، فرهنگی و رسانه‌ای فرانسه، با اشاره به تهدیدی که اپیدمی کرونا برای همه ابنای بشر ایجاد کرده است، اظهار داشت: کرونا ویروس نشان داده مرز، جغرافیا، شرق و غرب، جهان پیشرفته و در حال توسعه نمی‌شناسد و مشکلی «جهانی» در جهان به هم پیوسته کنونی است.

    - بهرام قاسمی در این پیام‌ها عنوان کرد: ایران، این سرزمین بزرگ و تاریخی با فرهنگی غنی، سال‌ها است تحت تحریم‌های یکجانبه، غیرقانونی، غیرانسانی و غیراخلاقی ایالات متحده آمریکا و به خصوص ترامپ قرار گرفته و این مسئله باعث شده امکان صادرات اقلام پزشکی، بهداشتی، دارو و تجهیزات درمانی و هرگونه نقل و انتقال مالی با ایران توسط بسیاری از کشورهای جهان متوقف شود.

    سفیر ایران در پاریس خاطرنشان کرد: ایرانیان و کادرهای پزشکی و پیراپزشکی متعهد آن با تمام توان در یک بسیج همگانی به تنهایی و با امکانات و داشته‌های محدود خود مبارزه‌ای بی امان را با این ویروس کشنده آغاز کرده‌اند، اما لازم است «وجدان‌های بیدار» به هر شکل ممکن در جهت تلاش برای شکستن و رفع تحریم‌های آمریکا در این برهه و زمان حساس از تاریخ بشری اقدامی شایسته و انسانی به عمل آورند. جهان نباید تا این حد تحت تاثیر یکجانبه گرایی آمریکا، جان آدمی را نادیده انگارد.


    قاسمی همچنین در این پیام‌ها درخواست کرد که شخصیت‌های برجسته فرانسوی با نگاه انسانی و بشردوستانه خود چه در ظرفیت شخصی، چه از طریق دولت متبوع خود و چه از طریق سازمان‌های مردم نهاد و بین‌المللی و رسانه‌ها در جهت توقف و رفع این تحریم‌ها تلاش کنند، چرا که در شرایط کنونی، این تحریم‌ها صرفا جان انسان‌های بیگناه در ایران، منطقه و حتی جهان را نشانه رفته است.

    محمد‌جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز روز پنجشنبه ۲۲ اسفند ماه در نامه‌ای به « آنتونیو گوترش » دبیرکل سازمان ملل که رونوشت آن برای روسای سازمان‌های بین‌المللی و وزرای خارجه همه کشورها ارسال شد، بر ضرورت رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران برای مقابله با کرونا تأکید کرد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما