چهارشنبه 10 دي 1404 - Wed 31 Dec 2025
  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • فوری/ بیانیه هشدارآمیز ستاد کل نیروهای مسلح

  • پزشکیان نزد حامیانش مهجور است!

  • سومالی‌لند؛ نقشه صهیونی برای کوچ اجباری

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 173590
    تاریخ انتشار: 16/اسفند/1398 - 14:12

    قدردانی رئیس جمهوری پاکستان از رهبر انقلاب

    قدردانی رئیس جمهوری پاکستان از رهبر انقلاب

    حساب توئتیری ریاست جمهوری پاکستان در پاسخ به توئیت حساب رهبر انقلاب نوشت: پاکستان از موضع امام خامنه‌ای قدردانی می‌کند و ما موافق وجود یک همدلی در مورد این مسئله خطرناک هستیم. با نگاهی به تاریخ افراطگرایی نازی‌ها و اتفاقات میانمار، این نسل‌کشی در هند هم محتمل است. کاری کنیم که دنیا این شباهت‌ها را به فراموشی نسپرد.

    به گزارش فارس، حساب توئیتری رهبر انقلاب اسلامی ایران امروز با محکوم کردن کشتار مسلمانان هند، از دولت این کشور خواستند تا در مقابل هندوهای افراطی بایستد.

    روز گذشته نیز «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان در حساب توییتر خود اعلام کرد از نگرانی برادرم محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران مبنی بر اعتراض علیه خشونت سازمان یافته علیه مسلمانان هند و اینکه مقامات هند باید رفاه برای همه هندی‌ها را فراهم کنند، کاملا حمایت می‌کنم.

    محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دوشنبه شب در توئیتی در واکنش به اقدامات خشونت آمیز علیه مسلمانان در هند نوشته بود: «ایران موج خشونت سازمان یافته علیه مسلمانان هند را محکوم می‌کند. از مقامات هندی می‌خواهیم که رفاه همه هندی‌ها را تضمین کنند و اجازه ندهند این آدمکشی بی معنا ادامه یابد. مسیر پیش رو باید براساس گفتگوی مسالمت آمیز و حاکمیت قانون باشد.»

    به دنبال اعتراضات گسترده اخیر در هند در اعتراض به قانون جنجالی شهروندی که علیه مسلمانان به شمار می‌رود، خشونت هندوها علیه مسلمانان در این کشور به شدت افزایش یافته است.

    براساس گزارش شبکه ان دی تی وی هند، 47 نفر در درگیریهای بین 23 تا 26 فوریه در پایتخت هند کشته شده اند که اغلب آنها از مسلمانان هستند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما