جمعه 26 تير 1405 - Fri 17 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 166955
تاریخ انتشار: 17/دي/1398 - 13:56
پیکر شهید «ابومهدی المهندس»

تشییع پیکر شهید «ابومهدی المهندس» در بصره

پیکر نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق،پس از تشییع در آبادان، امروز وارد بصره شد و بر دوش هزاران نفر از مردم این شهر، تشییع شد.

تشییع پیکر شهید «ابومهدی المهندس» در بصره

پیکر شهید «ابو مهدی المهندس» نائب رئیس سازمان «الحشد الشعبی» عراق پس از تشییع باشکوه در شهرهای ایران و تکمیل آزمایش DNA، امروز از گذرگاه مرزی «شلمچه» وارد خاک عراق شد.

پایگاه خبری عراقی «الفرات» نوشت که پیکر شهید المهندس، لحظاتی پیش وارد خاک بصره شد و هزاران نفر از مردم بصره در فضایی از غم و اندوه و خشم از آمریکا برای ترور وی، به استقبال او آمدند.

 

 

یک منبع آگاه محلی در استان بصره، گفت که بیش از نیم میلون نفر و بالغ بر ۶۰۰ هزار نفر در مراسم تشییع پیکر شهید المهندس حضور دارند.

 

 

 

قرار است پیکر شهید ابومهدی المهندس پس از تشییع برای خاکسپاری در قبرستان «وادی السلام» به نجف اشرف منتقل شود.

 از صبح امروز، خیل عظیمی از مردم شهر بصره منتظر بودند تا پیکرنایب رئیس الحشد الشعبی بعد از تشییع در آبادان وارد بصره شود و هزاران نفر از آنها در میدان «الطیران» بصره منتظر رسیدن این پیکر بودند.

 

 

پیکر ابومهدی یکشنبه گذشته برای انجام آزمایش دی.ان.ای به همراه پیکر شهید قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش وارد اهواز شده بود و پس از تشییع در تهران و مشهد به آبادان بازگردانده شد تا به منظور تشییع و تدفین به کشور عراق بازگردد.

منبع : فارس

نظرات بینندگان
نظرات شما