پنجشنبه 14 آبان 1405 - Thu 05 Nov 2026
  • غیبت دوستاره پرسپولیس قطعی شد

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵

  • اختلاف ونس و نتانیاهو بر سر ایران

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵

  • ایران خودرو دوباره دست در جیب مردم می‌کند

  • وضعیت حج ۱۴۰۶ هفته آینده مشخص می‌شود

  • تسلیم‌طلبی؛ چراغ سبز به بلندپروازی دشمن

  • غنیمت گرفتن دو پهپاد آمریکایی در تنگه هرمز+ عکس

  • دستگیری ۴ نفر از اعضای شبکه انحرافی «اسماء آکادمی»

  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 166620
    تاریخ انتشار: 14/دي/1398 - 11:30
    زیدان تایید کرد؛

    هازارد سوپرجام اسپانیا را از دست داد

    ادن هازارد به دلیل مصدومیت در مسابقه نیمه‌نهایی سوپرجام اسپانیا که روز چهارشنبه بین رئال مادرید و والنسیا برگزار می‌شود حضور نخواهد داشت.

     هازارد سوپرجام اسپانیا را از دست داد

    ادن هازارد، ستاره بلژیکی رئال مادرید به دلیل مصدومیت از ناحیه ساق پا دیدارهای رئال مادرید در دو مرحله پایانی سوپرجام اسپانیا که از روز هشتم ژانویه در عربستان سعودی برگزار می‌شود را از دست خواهد داد. این خبر را زین‌الدین زیدان سرمربی رئال تایید کرد.
    رئال امروز در لالیگا به مصاف ختافه می‌رود و سپس راهی جده در عربستان سعودی می‌شود تا در اولین دوره از رقابتهای سوپرجام جدید اسپانیا که به صورت چهارتیمی برگزار خواهد شد شرکت کند.
    زیدان دیروز در یک کنفرانس مطبوعاتی در این باره گفت:" بله، ادن هازارد صد در صد در سوپرجام شرکت نخواهد کرد و با ما به عربستان نخواهد آمد".
    سرمربی رئال در ادامه صحبتهایش گفت:" ادن در حال حاضر در روند عادی بهبود مصدومیتش قرار دارد. من امیدوارم که بعد از سوپرجام او به تدریج بهبود یابد و بتوانیم دوباره از او استفاده کنیم".
    زیدان در ادامه درباره ترکیب تیمش در شروع سال جدید میلادی گفت:" تک تک بازیکنها برای ما مهم هستند. من تیم خیلی خوبی دارم که بازیکنان خوب زیادی در آن حضور دارند. من به استفاده از مهره‌هایی که در اختیار دارم ادامه خواهم داد و البته از بعضی از آنها بیشتر از بقیه استفاده خواهم کرد".
     

    منبع : ورزش 3

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما