یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 165071
    تاریخ انتشار: 28/آذر/1398 - 14:33
    نایب رئیس هیئت مدیره زیرساخت:

    اختلال در اینترنت به دلیل قطعی مسیر فیبر اروپا

    نایب رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با تائید اختلال در سرویس اینترنت کاربران گفت: این اختلال به دلیل قطعی مسیرهای فیبر نوری در بخش اروپایی شبکه اینترنت است.

    اختلال در اینترنت به دلیل قطعی مسیر فیبر اروپا

    سجاد بنابی در توئیتر نوشت: در ساعت ۱۱:۱۵ امروز ۶۵۰ گیگابیت بر ثانیه از ظرفیت اینترنت ورودی کشور به دلیل قطعی مسیرها در بخش اروپایی قطع شده و اکثر کاربران کشورهای همسایه نیز این مشکل را دارند.

    وی گفت: همکاران من در شرکت ارتباطات زیرساخت در تلاش برای برطرف کردن مشکل هستند و پایان قطعی را اطلاع‌رسانی می‌کنیم.

    نایب رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: قطعی ارتباطات در دو نقطه، یکی قبل از بخارست و دیگری قبل از مونیخ ، روی مسیر فیبر تأمین‌کنندگان ارتباطات اتفاق افتاده و سرویس‌دهندگان بزرگ بین‌المللی مانند گوگل را تحت تأثیر قرار داده است.

    بنابی خاطرنشان کرد: در حال جابجایی اینترنت کاربران به مسیرهای سالم باقی‌مانده غرب و جنوب هستیم.

    در این راستا امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات نیز در واکنش به قطعی امروز اینترنت در توئیتر نوشت: شدت شکاف و بدبینی در جامعه ایرانی به حدی بالاست که به داده‌های واقعی و جهانی نیز با دیده تردید نگاه می‌شود؛ ما تلاش می‌کنیم اگر توان کاهش آن را نداریم، حداقل بر آن نیافزائیم.

    به گزارش مهر، از پیش از ظهر امروز اختلال در شبکه اینترنت باعث شده بسیاری از کاربران در دسترسی به اینترنت دچار مشکل شوند و هم‌اکنون خدمات جی‌میل، گوگل و سایت‌هایی مانند یوتیوب نیز در دسترس نیست.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما