چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 162028
    تاریخ انتشار: 06/آذر/1398 - 12:55
    سرهنگ «ترکی المالکی»

    ائتلاف سعودی مدعی آزادی 200 اسیر یمنی شد

    سرهنگ «ترکی المالکی» سخنگوی ائتلاف سعودی امروز (سه‌شنبه) مدعی شد که این ائتلاف تصمیم گرفته است تا در راستای اجرای توافق استکهلم سوئد ۲۰۰ اسیر یمنی را آزاد کند.

    ائتلاف سعودی مدعی آزادی 200 اسیر یمنی شد

    به نوشته خبرگزاری رسمی سعودی (واس) او همچنین گفت که با هماهنگی سازمان بهداشت جهانی، قرار است پروازها به سمت فرودگاه صنعاء جهت انتقال بیماران نیازمند به اعزام به خارج از یمن، تسهیل شود.

    ترکی المالکی همچنین گفت که این اقدامات ائتلاف سعودی در راستای «تلاش‌های رهبری ائتلاف برای حل بحران یمن» صورت گرفته است.

    تا کنون هیچ یک از مقامات یمنی مستقر در صنعاء واکنشی به این خبر نشان نداده‌اند. وزارت بهداشت یمن در ۳۰ آبان گفته بود ۳۲۰ هزار نفر به علت بسته بودن فرودگاه صنعاء امکان انتقال به خارج از کشور برای مداوا را ندارند.

    این اقدام دولت سعودی در حالی صورت می‌گیرد که اخیرا خبرهای زیادی از تلاش ریاض برای مذاکره با دولت صنعاء و پایان جنگ یمن حکایت دارد. روز گذشته (دوشنبه) نیز «یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان گفت که عربستان سعودی و دولت صنعاء در گفت‌وگوها برای پایان دادن به جنگ در یمن، جدی هستند.

    از سوی دیگر، یک مسئول عالی‌رتبه در جنبش انصارالله در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی گفت که گفت‌وگوهای این جنبش با ریاض به دنبال حمله به تأسیسات نفتی آرامکو، آغاز شده است.
     

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما