پایگاه خبری حامیان ولایت/اخبار ویژه

پدیده کودک ربایی و تجارت انسان و اعضای بدن در سال های اخیر در چین گسترش زیادی پیدا کرده است.

اشتیاق خانواده‌های چینی به داشتن پسر منجر به گسترش پسر دزدی در این کشور شده است و تاکنون هزاران کودک در مراکز صنعتی شلوغ در دلتای رودخانه پرل در چین ربوده شده‌اند که هرگز توسط خانواده‌هایشان یا پلیس پیدا نشده‌اند.
این کودکان اغلب هنگام غروب و زمان بازی در بیرون از خانه ربوده می‌شوند. اما شواهد نشان می‌دهد آنها جای دوری برده نمی‌شوند.

" />
سه شنبه 16 تير 1405 - Tue 07 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 157
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1393 - 16:56

    از تجارت انسان تا فروختن نوزادان در شبکه های مجازی+عکس

    پایگاه خبری حامیان ولایت/اخبار ویژه

    پدیده کودک ربایی و تجارت انسان و اعضای بدن در سال های اخیر در چین گسترش زیادی پیدا کرده است.

    اشتیاق خانواده‌های چینی به داشتن پسر منجر به گسترش پسر دزدی در این کشور شده است و تاکنون هزاران کودک در مراکز صنعتی شلوغ در دلتای رودخانه پرل در چین ربوده شده‌اند که هرگز توسط خانواده‌هایشان یا پلیس پیدا نشده‌اند.
    این کودکان اغلب هنگام غروب و زمان بازی در بیرون از خانه ربوده می‌شوند. اما شواهد نشان می‌دهد آنها جای دوری برده نمی‌شوند.

    از تجارت انسان تا فروختن نوزادان در شبکه های مجازی+عکس

    دولت چین اصرار دارد که عنوان کند هرسال  کمتر از دو هزار و پانصد مورد قاچاق انسان صورت می‌گیرد. اما فعالان مبارزه با کودک‌ربایی می‌گویند این رقم ممکن است صدها هزار مورد باشد  ولیکن بی قانونی و غفلت مسئولان در چین تنها به کودک ربایی و قاچاق انسان ختم نشده است و اخیرا اقدام جدیدی که در این کشور انجام می شود و خواهان و طرفداران زیادی دارد، فروش اینترنتی نوزادان است!

    با آنکه تبلیغ کودکان برای فرزندخواندگی در چین قانونی است، اما فروش آنان برخلاف قانون است و قاچاق انسان محسوب می‌شود.

    تخمین زده می شود که سالانه حدود بیست هزار کودک در چین ربوده می‌شوند که بسیاری از آنها فروخته می‌شوند.

    پیشتر رسانه‌های دولتی چین اعلام کردند که یک مرد جوان به اتهام فروختن کودک خود به سه هزار دلار توسط پلیس این کشور دستگیر شد که این مرد فرزند خود را از طریق یک سایت اینترنتی به مبلغ سه هزار دلار به یک زوج در «پکن» فروخت.

    این مرد جوان پس از دستگیری به پلیس گفت که به دلیل هزینه‌های زیاد قادر نیست از فرزندش مراقبت کند و از عهده خرج و مخارج او بر آید.

    گرچه این اقدام دور از انسانیت و خارج از عواطف یک انسان بالغ می باشد ولیکن شرایط بد یک جامعه باعث وارد شدن این فشار عمیق و دردناک بر روحیه ی این والدین شده است که متاسفانه دولت چین تاکنون هیچگونه اقدامی دذ این راستا نکرده است و با چشم بستن بر شرایط سخت زندگی افراد در جامعه، تنها اقدامی که انجام داده است دستگیری متخلفین و مجبور کردن این افراد به پرداخت جریمه های نقدی بوده است.

    منبع:حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما