شنبه 25 مهر 1405 - Sat 17 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 150481
    تاریخ انتشار: 14/شهريور/1398 - 11:58
    استقلال

    دعوای ستاره جدید در استقلال

    استقلال این روز‌ها به رغم ادعای بعضی از مدیران باشگاه اوضاع چندان آرامی نداشته و اتفاقاتی در این تیم رخ می‌دهد که تداوم آن در آینده قطعاً می‌تواند باعث برهم خوردن آرامش تیم شود.

    دعوای ستاره جدید در استقلال

     قبل از دعوای شامگاه دوشنبه، اتفاقات دیگری هم رخ داده است که از نظر‌ها پنهان ماند. ظاهراً پس از پایان مسابقه با فولاد، شیخ دیاباته که به واسطه نمایش ضعیف مقابل جنوبی‌ها به شدت ناراحت است، با اعصابی خراب تمرین می‌کند و جواب همبازیانش را به تندی می‌دهد.

    اخبار ورزشی- این بازیکن در برخی اوقات تمرین هنگامی که از طرف همبازیانش بابت پاس ندادن مورد شماتت واقع می‌شود، با کلمات عجیبی جواب می‌دهد که باعث ناراحتی استقلالی‌ها شده است. برای مثال یکی، دو نفر از ستاره های استقلال به شدت از او ناراحتند و می‌گویند وقتی به شیخ می‌گوییم چرا در بازی دستگرمی پاس نمی‌دهی؟ خیلی راحت در چشم ما نگاه می‌کند و می‌گوید: «شما ساکت شو، خودم می‌دانم دارم چه کار می‌کنم.»

    استقلالی‌ها به شدت از شیخ دلخورند و می‌گویند اگر آندره‌آ استراماچونی با او برخورد نکند، طی روز‌های آینده کار می‌تواند به برخورد فیزیکی کشیده شود، چون (به زعم آنها) حرمت گذاشتن و مهمان‌نوازی هم حدی دارد. جالب اینکه یکی از بازیکنان استقلال دیروز پس از پایان تمرین به شدت از این فضا دلخور بود و در داخل رختکن به همبازیانش گفته: این دیاباته گول هیکلش را خورده و فکر می‌کند کار به همین راحتی است که بیاید ایران، پول بگیرد، مربی حامی‌اش باشد و فحش هم بدهد. اگر این‌طوری ادامه بدهد، خیی زود می‌فهمد بی‌خود روی هیکلش حساب باز کرده است!

     

    منبع : خبرورزشی

    نظرات بینندگان
    نظرات شما