دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 149376
    تاریخ انتشار: 07/شهريور/1398 - 09:21
    سید جلال ملکی

    هشدارملکی درباره گذاشتن اجناس درراهروی پاساژها

    سید جلال ملکی نسبت به گذاشتن اجناس در راهروهای پاساژها و بازارها هشدار داد.

    هشدارملکی درباره گذاشتن اجناس درراهروی پاساژها

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نسبت به گذاشتن اجناس در راهروهای پاساژها و بازارها هشدار داد.
    -سید جلال ملکی دراین باره اظهار کرد:‌ مانور آتش‌نشانی دو شب گذشته در بازار تهران برگزار شد؛ این مانورها اقداماتی موثر جهت آمادگی بیشتر برای پاسخگویی به حادثه‌ها است؛ متاسفانه حین انجام این مانور نیز هم شاهد تخلفاتی از سوی کسبه بودیم که در زمینه حفظ ایمنی اختلالاتی را ایجاد می‌کند.

    وی در ادامه به یکی از موارد این تخلف‌ها که نگهداری اجناس در راهروهای پاساژها و بازارچه‌ها است اشاره کرد و گفت:‌ یکی از ضوابط اصلی در حوزه ایمنی عدم نگهداری اجناس در محل تردد افراد است، در واقع یکی از دستورالعمل‌های اصلی حوزه ایمنی این است که اجناس نباید در محل تردد افراد، راهروها و راه‌پله ‌ها چیده شود. در دستورالعمل‌هایی که از سوی سازمان ‌آتش‌نشانی هم به پاساژها ارائه می‌شود نیز به این موضوع اشاره شده است.

    ملکی ادامه داد: این اقدام علاوه بر اینکه ریسک خطر را حین وقوع حادثه افزایش می‌دهد، موجب می‌شود تا زمان امدادرسانی افزایش یابد. اکثر این اجناس در کارتن‌هایی دسته بندی می‌شود که قابل اشتعال است، بنابراین به محض اینکه آتش‌سوزی در یک محدوده اتفاق بیفتد در مدت زمان کوتاهی گسترش پیدا می‌کند و راه هم مسدود می‌شود، بنابراین اگر فردی در ساختمان حضور داشته باشد در محل محبوس می‌شود و ممکن است که نتواند راه خروج را پیدا کند.

    سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ضمن گلایه از بی توجهی برخی کسبه بازار تهران به نکات ایمنی اظهار کرد: برخی پاساژهای بازار تهران عرض بسیار کمی دارد و تردد در آن دشوار است، زمانی که حادثه اتفاق بیفتد این عرض کم و چیدن اجناس در راهروها دست به دست هم می‌دهند و به سادگی خطر ساز می‌شوند. طی هفته‌های گذشته هم آتش‌سوزی در یکی از پاساژهای بازار رخ داد که پس از آن حدود ۳۰کارگر راه خروج را پیدا نکرده بودند و در محل محبوس شده بودند.

    وی افزود: در محدوده بازار تهران فرهنگ ایمنی وجود ندارد، این در حالی است که بسیاری از کسبه بازار در ساختمان‌ها و برج‌هایی زندگی می‌کنند که تاییدیه ایمنی دارد، اما زمانی که نوبت به رعایت ایمنی در بازار می‌شود مدعی می‌شوند که این مغازه‌ها تا به امروز دوام آورده و از این پس نیز دوام خواهد آورد.

    وی درباره نحوه بازدید و نظارت بر این پاساژها گفت: سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به طور تقریبی هر چندماه یک‌بار از این پاساژها بازدید می‌کند، اما هر چقدر هم که سازمان آتش‌نشانی بر این موارد نظارت داشته باشد باز هم خود افراد هستند که باید به برخی نکات ایمنی توجه کنند.
     

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما