شنبه 03 مرداد 1405 - Sat 25 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 149341
    تاریخ انتشار: 06/شهريور/1398 - 16:47
    جانشین معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل:

    سند جامع پدافند غیرعامل کشور اجرایی می‌شود

    جانشین معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل بابیان اینکه طرح سند جامع پدافند غیرعامل تدوین شده است، گفت: این طرح تاپایان سال در همه استان‌ها به صورت کامل اجرا می‌شود.

    سند جامع پدافند غیرعامل کشور اجرایی می‌شود

    عزیز الله خسروجردی بعدازظهر چهارشنبه در دیدار با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان به میزبانی استانداری ضمن بیان اینکه طرح سند جامع پدافند غیرعامل تدوین و طراحی‌شده است، ابراز داشت: این طرح در بخری استان‌ها اجرایی و در برخی به پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد رسیده است.

    وی بابیان اینکه طرح سند جامع پدافند غیرعامل تا پایان سال برای تمامی استان‌ها اجرایی می‌شود، افزود: این اقدام می‌تواند در مواقع بحران یا در صورت حمله دشمن بسیار موثر عمل کرده و از آسیب‌های جانی و مالی غیرقابل جبران پیشگیری کند.

    جانشین معاون بسیج و امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل بابیان اینکه روند اجرایی شدن طرح سند جامع پدافند غیرعامل در استان سمنان نیز بسیار مطلوب و خوب بوده است، ابراز داشت: امیدواریم با همین سرعت موجود هرچه زودتر طرح مذکور به صورت کامل اجرایی شود.

    خسروجردی ضمن بیان اینکه امیدواریم با ورود مشاوران و متخصصان توانمند، طرح سند جامع پدافند غیرعامل کشور تا پایان سال به صورت کامل اجرایی می‌شود، تصریح کرد: این اقدام می‌تواند در دستگاه‌های زیرساختی که حائز اهمیت بسیار در مواقع بحران هستند موثر باشد.

    وی افزود: امروز دشمن تجهیزات و امکانات روز را برای غلبه به سایر کشورها به خدمت گرفته است و این مهم می‌طلبد تا ضمن به‌روزرسانی خود برای مصون‌سازی زیرساخت‌های حیاتی و مهم کشور گام برداریم که این سند نیز گامی مهم در همین راستا خواهد بود.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما