دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 147169
    تاریخ انتشار: 20/مرداد/1398 - 10:54
    بهشت‌زهرا

    راه‌اندازی تلفن4رقمی بهشت‌زهراباشماره 1530

    بزودی و با هدف سهولت دسترسی شهروندان تهرانی به خدمات سازمان بهشت زهرا(س) و همچنین پاسخگویی آسان تر و سرعت عمل بیشتر در ارائه خدمات، شماره تلفن 4 رقمی 1530 جهت تماس با ناوگان حمل متوفی به سازمان بهشت زهرا(س) اختصاص خواهد یافت.

    راه‌اندازی تلفن4رقمی بهشت‌زهراباشماره 1530

    بزودی و با هدف سهولت دسترسی شهروندان تهرانی به خدمات سازمان بهشت زهرا(س) و همچنین پاسخگویی آسان تر و سرعت عمل بیشتر در ارائه خدمات، شماره تلفن 4 رقمی 1530 جهت تماس با ناوگان حمل متوفی به سازمان بهشت زهرا(س) اختصاص خواهد یافت و پایانه آمبولانس های داخل شهر تهران راه اندازی می‌شود.

     -سعید خال مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) و شهردار حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) در حاشیه بازدید از ترمینال آمبولانس های بهشت زهرا(س) در مرکز شهر تهران گفت: برای اولین بار در تاریخ 50 ساله بهشت زهرا(س) و با همکاری انجام شده با وزارت ارتباطات با توجه به آمار بالای تماس شهروندان با سازمان بهشت زهرا(س) به منظور رفاه حال شهروندان انجام امور مربوط به حمل متوفی و تسریع در خدمات رسانی به شهروندان و سرعت عمل بیشتر این سازمان، شماره تلفن 4 رقمی 1530 به ناوگان حمل متوفی سازمان بهشت زهرا(س) اختصاص یافت.

    وی توضیح داد: با راه اندازی مجدد ترمینال آمبولانس های بهشت زهرا(س) در مرکز شهر تهران برای انتقال متوفی به سازمان بهشت زهرا(س) از سفرهای درون شهری بدون ضرورت جلوگیری و به طور میانگین حدود 1.5 ساعت در وقت صرفه جویی خواهد شد.

    مدیر عامل سازمان بهشت زهرا (س) تصریح کرد: تلفن 4 رقمی 1530 قابلیت دسترسی از کلیه اپراتور های تلفن های داخلی و تلفن همراه را بدون گرفتن کد دارا می باشد و پیش بینی می شود بهره برداری از این طرح موجب افزایش رضایت مندی و صرفه جویی زمان و سهولت در پاسخگویی به شهروندان خواهد بود.

    براساس گزارش روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س)، وی افزود: سازمان بهشت زهرا(س) تنها سازمان بدون تعطیلی کشور که امر واجب کفایی شهروندان را انجام می دهد و سالانه 60000 نفر از اموات مسلمین شهر تهران را پذیرش می کند، که حدود 40000 نفر در این سازمان تدفین و 20000 نفر به شهرستان ها اعزام می شوند.

    مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) در ادامه با اشاره به راه اندازی پایانه آمبولانس های بهشت زهرا(س) در مرکز شهر پس از چهار  سال گفت: بزودی پایانه آمبولانس های بهشت زهرا(س) در مرکز شهر تهران که چهار سال متوقف شده بود، با هدف کاهش سفرهای درون شهری و صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی مجددا راه اندازی خواهد شد.
     

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما