پنجشنبه 21 خرداد 1405 - Thu 11 Jun 2026
  • بمباران صور تا ترامپ و نوه‌اش در یک قاب / عکس

  • استقبال متفاوت از پاپ با برج انسانی / فیلم

  • جنگ اخیر آغاز افول نظم آمریکایی بود

  • خشم معترضان کنیایی از احداث مرکز قرنطینه ابولا / عکس

  • واکنش ترامپ به پاسخ قاطعانه ایران به تجاوزات آمریکا

  • راننده نیسان وطن‌دوست غافلگیر شد! / فیلم

  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 145192
    تاریخ انتشار: 06/مرداد/1398 - 15:46
    دبیرکل سازمان ملل در گزارشی تأکید کرد

    کودک‌کشی اسرائیل در سال 2018 رکورد زد

    دبیرکل سازمان ملل در گزارشی تأکید کرد که شمار کودکان فلسطینی که در سال 2018 به دست صهیونیست‌ها به شهادت رسیدند، در مقایسه با چهار سال اخیر در بالاترین حد خود بوده است.

    کودک‌کشی اسرائیل در سال 2018 رکورد زد

    روزنامه «تایمز» اسرائیل گزارش کرد، طبق گزارش سازمان ملل که روز جمعه هفته گذشته منتشر شد، در سال 2018، ارتش رژیم صهیونیستی، 56 کودک فلسطینی را به شهادت رساند که از سال 2014 تاکنون، بیشترین تعداد به حساب می‌آید.

    «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در گزارشی برای شورای امنیت نوشت که ارتش اسرائیل دو هزار و 700 کودک را «در قالب اعتراضات، درگیری‌ها و عملیات تعقیب و دستگیری» مجروح کرده است.

    دبیرکل سازمان ملل از رژیم صهیونیستی درخواست کرد «تا هرچه سریعتر اقدامات پیشگیرانه و حفاظتی را برای متوقف کردن استفاده بیش‌ از اندازه از زور را متوقف کند».

    راهپیمایی‌ بازگشت از ۳۰ مارس ۲۰۱۸ (۱۰ فروردین ۱۳۹۷) در راستای تأکید بر حق بازگشت، اعتراض به محاصره غزه و نیز انتقال سفارت آمریکا به قدس، در مرز غزه با فلسطین اشغالی آغاز شد و همچنان ادامه دارد. گرچه تظاهرات‌کنندگان فلسطینی از ابتدای آغاز این تظاهرات بر ماهیت مسالمت آمیز آن تأکید کردند اما رژیم صهیونیستی برای متفرق کردن تظاهرات‌کنندگان از گلوله استفاده می‌کند. (جزئیات بیشتر)

    وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد، از آغاز «راهپیمایی‌ بزرگ بازگشت» در طول مرز شرقی نوار غزه با فلسطین اشغالی ۳۰۵ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و ۱۷۳۳۵ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

     

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما