دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • تکمیل کلکسیون شکار جنگنده‌ها+ عکس

  • افشای راز قدرت ژئوپلیتیکی ایران!

  • بازتولید گرایش‌های جدایی‌طلبانه در آمریکا

  • ترس نظامیان صهیون از جنگ با ایران

  • تیم جدید علیرضا بیرانوند مشخص شد

  • شهدای وزارت دفاع پیش‌قراولان جهاد و شهادت بودند

  • مهرداد اخلاقی وزیر دفاع دولت پزشکیان شد

  • سارق پراید با پابند الکترونیکی دستگیر شد

  • ادامه روند افزایشی بروز کرونا در کشور

  • وقتی اینترنشنال دچار آشفتگی رسانه‌ای می‌شود!/ فیلم

  • مادر بمب‌های شما و پدر موشک‌های ما !

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • اتفاق جالب بین وریا غفوری و فرهاد مجیدی

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • هدیه ویژه ترامپ برای پوتین

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵

  • حمله به یک کشتی در سواحل امارات

  • حنظله اسناد محرمانه مرکز جنگ شناختی اسرائیل را منتشر کرد+ مدارک

  • درخواست بی‌شرمانه علی کریمی از عمویش نتانیاهو + عکس

  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 144896
    تاریخ انتشار: 05/مرداد/1398 - 10:54
    وزیربهداشت

    واکنش وزیربهداشت به تحریف سخنانش

    وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم ایجاد فضای شادی و نشاط در کشور، گفت: برخی با کج سلیقگی سعی در ایجاد فضای غم و اندوه در جامعه دارند و سعی می‌کنند صحبت‌های بنده را با برداشتی نادرست منتشر کنند.

    واکنش وزیربهداشت به تحریف سخنانش

      سعید نمکی وزیر بهداشت گفت: چندی پیش بنده در جمع معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفتم که باید به دانشگاه‌ها روحیه نشاط و امید تزریق کرد و اجازه نداد که دانشجویان دچار افسردگی شوند.

    وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه به جامعه یاس و ناامیدی پمپاژ نکنید بلکه به جامعه امید و نشاط تزریق کنید گفت: اما متأسفانه عده‌ای مرتب به یاس و ناامیدی جامعه دامن می‌زنند.

    وی افزود: در آن نشست گفتم که در تشیع ۱۴ ولادت و ۱۳ وفات و شهادت داریم و گویا یک ولادت برای شادمانی بیشتر شیعه وجود دارد و آن انتظار قائم آل محمد (عج) برای ایجاد نشاط و امید در جامعه است، به عبارتی "در این سیاهی شب‌های سرد بی فانوس، هنوز دل به امید تو بسته ام خورشید"

    نمکی ادامه داد: یکی از دوستان شب گذشته با بنده تماس گرفت و عنوان کرد که فردی علیه تو توییت کرده که گفته ای مراسم روضه و عزاداری برای حضرت سیدالشهدا (ع) عامل خودکشی در جوانان است. ابتدا از این حرف نرنجیدم چون برخی افراد این گونه حرف‌ها را زیاد می‌زنند و برخی در پی ایجاد فضای غم و اندوه و سرخوردگی در جامعه هستند، لکن این برداشت و حرف، قطعاً از روی کج سلیقگی بوده است. دوستی دیشب عنوان کرد وقتی این برداشت‌های ناصواب از صحبتت را دیدم دلم برای تویی سوخت که برای ظهر عاشورا سرودی: "دشت گرم پرغبار، اسب‌های بی سوار، خیمه‌های سوخته، چهره‌های از عطش افروخته، دجله از این تشنه کامان شرمسار، کودکان بی پدر، مادران داغدار، دختری ژولیده موی و بی قرار، خواهری غم دیده ی بی غمگسار، بر تن صدپاره می‌گریند چون ابر بهار، تا قیامت مرغ حق در غم این ظهر عاشورا بنال تا ابد ای آسمان بر سر این خاک ماتم زا ببار"

    وزیر بهداشت افزود: خاطرم هست که از کودکی چون در منطقه کویری زندگی می‌کردیم و شب‌های گرم تابستان را بر روی پشت‌بام و در پشه بند می‌خوابیدیم خبری از یخچال و کولر نبود، وقتی مادرم از کوزه در کاسه‌های سفالی به ما آب می‌داد می‌گفت بگو فدای لب تشنه ات یا اباعبدالله، از همان کودکی، در خوشی و ناخوشی جرعه‌ای آب ننوشیدم که نگویم فدای لب تشنه‌ی یا اباعبدالله، حالا این عاشق امام حسین (ع) وقتی می‌گوید نگذارید جامعه در غم و اندوه زندگی کند را متهم می‌کنند که بنده گفته ام روضه اباعبدالله باعث خودکشی است و ببینید که با چه اندیشه‌های بیمارگونه مغرضی در کشور روبرو هستیم و خدا همه را به راه درست هدایت کند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما