چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 142262
    تاریخ انتشار: 19/تير/1398 - 15:51
    مستند روز

    محمد دلاوری در دل اسرائیل با «متولد اورشلیم»

    «متولد اورشلیم» روایتی متفاوت از موجودیت رژیم صهیونیستی از زبان ۵ شخصیت اجتماعی و تاثیرگذار یهودی است. این مستند امروز عرضه می‌شود.

    محمد دلاوری در دل اسرائیل با «متولد اورشلیم»

     موسسه آرمان مدیا که دو مستند پر بیننده «میراث آلبرتا 1 تا 3» و مجموعه مستند سه قسمتی «انقلاب جنسی» را ساخته است، این روزها روی موضوع جدیدی تمرکز کرده است. مستندی متفاوت با موضوع اسرائیل که امروز عرضه اینترنتی آن شروع می‌شود. محسن اخوان‌فر مدیر ارتباطات این موسسه از جزئیات این مستند صحبت کرد.

        بیشتر بخوانید:
        پوپولیسم هنری، با پول حکومت علیه حاکمیت!
        مدل عاشق اسرائیل در ایران کنسرت برگزار می‌کند؟ +عکس
        «سامی یوسف» کیست و چه سابقه‌ای دارد؟ / آیا خواننده‌ مورد حمایت وهابی‌ها پس از اسرائیل به ایران می‌آید؟! +تصاویر

    اخوان‌فر در گفتگو با تسنیم تاکید کرد: مستند «متولد اورشلیم» به تازگی در این موسسه تولید شده‌ و امروز چهارشنبه منتشر می‌شود.

    وی ادامه داد: در این فیلم با پنج شخصیت یهودی بصورت رودررو صحبت می‌کنیم و نظر آنان را در مورد مسائل مختلفی پیرامون شکل‌گیری و موجودیت اسرائیل، یهودیت، ماجرای هلوکاست، جشن پوریم و ... جویا می‌شویم. اولین نفر، یک استاد دانشگاه در رشته زبان‌شناسی فارسی و ساکن اسرائیل است که صحبت‌های ما با او به زبان فارسی و از طریق اسکایپ، صورت می‌گیرد. نفر دوم، یک خاخام یهودی است که برای اداره یک کنیسه، از اسرائیل به آلمان اعزام شده‌ است. نفر سوم، یک فعال اجتماعی است. چهارمی یک خواننده زن و در نهایت، نفر پنجم یکی از اعضای ارتش اسرائیل است که در جنگ 33 روزه نیز شرکت داشته و اکنون ساکن هلند است.

    اخوان‌فر در مورد روند تولید مستند 47 دقیقه‌ای «متولد اورشلیم» گفت: از آغاز پیش‌تولید این فیلم، حدود سه سال می‌گذرد و فرآیند هماهنگی برای مصاحبه‌ رودررو با این یهودیان، کار سخت و زمان‌بری بود. موسسه آرمان مدیا اکنون بعد از ساخت و عرضه مجموعه سه‌ قسمتی «انقلاب جنسی» که از شهریور 96 آغاز شد و تا فروردین 98 ادامه داشت، وارد فضای جدیدی شده است. در حقیقت، بعد از فضای نخبگانی که در مستند میراث آلبرتا به نمایش درآمد و نگاهی به فضای جنسی، وارد یک موضوع جدید اجتماعی-سیاسی شده‌ایم.

    وی به علت نامگذاری این مستند اشاره کرد و گفت:  تعدادی از اسرائیلی‌هایی که در این فیلم با آنان مصاحبه می‌کرده‌ایم، متولد اورشلیم هستند.

    مدیر ارتباطات موسسه آرمان‌مدیا در پایان گفت: این فیلم، فروردین ماه امسال در جشنواره ویزیون دوریل سوئیس که یکی از معتبرترین جشنواره‌های مستند است، حضور داشت و عرضه اینترنتی آن امروز ساعت 19 از طریق سایت 1film.ir آغاز خواهدشد.

    عوامل ساخت این مستند عبارتند از:
    کارگردان: حسین شمقدری
    تهیه‌کننده: محمدحسن مددی
    مدیر تولید و ارتباطات: محسن اخوان‌فر
    راوی: محمد دلاوری

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما