شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 137931
    تاریخ انتشار: 25/خرداد/1398 - 09:19
    زهرا قنبری

    رکوردگلزنی درتاریخ لیگ برترشکسته شد

    زهرا قنبری با ۵ گلی که در دیدار شب گذشته برابر همیاری ارومیه به ثمر رساند موفق شد رکورد تعداد گلهای زده در تاریخ لیگ برتر را بشکند.

    رکوردگلزنی درتاریخ لیگ برترشکسته شد

     بازی های هفته بیستم لیگ برتر بانوان شب گذشته تیم شهرداری بم موفق شد با پیروزی برابر حریف ارومیه ای خود را به عنوان تیم قهرمان این دوره از رقابت های لیگ برتر معرفی کند و البته در کنار این عنوان تیمی، یک عنوان انفرادی نیز نصیب بمی ها شد و آن نیز عنوان خانم گلی رقابت های لیگ برتر امسال بود که توسط زهرا قنبری بود به دست آمد. این بازیکن با ۵ گلی که در دیدار شب گذشته به ثمر رساند توانست تعداد گل‌های زده خود را در لیگ فعلی به عدد ۵۰ برساند.

    اخبار ورزشی- نکته جالب در این باره اینکه قنبری با عملکرد فوق العاده خود در لیگ فعلی موفق شد ۶ فصل پس از رکورد سارا قمی تعداد گل‌های بیشتری به ثمر رساند و با ۵۰ گلی که به ثمر رساند توانست خود را به عنوان خانم گل رکورددار فوتبال ایران معرفی کند.

    سارا قمی از جمله مهاجمان با سابقه و خطرناک فوتبال ایران محسوب می‌شود که پیش از این و در فصل ۹۱ ۹۲ موفق شد با به ثمر رساندن ۴۷ گل رکورد بیشترین گل زده در لیگ برتر را از آن خود کند. قمی البته در بازی‌های امسال نیز با توجه به حضور در نوک حمله تیم ملوان بندر انزلی موفق شد ۳۰ بار گلزنی کند. گل هایی که در شرایط بسیار سخت ملوانان به ثمر رساند.

    منبع : ورزش سه

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما