جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 132010
    تاریخ انتشار: 18/ارديبهشت/1398 - 11:26
    مجلس

    سؤال از وزیر صمت درباره گرانی خودرو کلید خورد

    نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی از کلیدخوردن طرح سؤال از وزیر صنعت و معدن درباره گرانی خودرو خبر داد.

    سؤال از وزیر صمت درباره گرانی خودرو کلید خورد

    نادر قاضی‌پور عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به افزایش بی‌رویه قیمت خودرو در چند ماه گذشته، گفت: تا زمانی که خودروسازی در کشورمان انحصاری است هر روز باید شاهد مشکلاتی در این حوزه باشیم.

    وی ادامه داد: به‌دلیل اینکه مدیران خودروسازی را دولت تعیین می‌کند در  این صنعت انحصاری فساد ایجاد شده و پول‌های هنگفتی جابه‌جا می‌شود.

    نماینده ارومیه در مجلس با بیان اینکه هیچ حساب و کتابی در بحث خودروسازی وجود ندارد، افزود: اخیراً مدیرعامل شرکت سایپا گزارشی را به رئیس مجلس و رئیس کمیسیون صنایع  ارائه کرده که در آن آماری تهدیدکننده و بد ارائه شده و این شرکت خودروسازی را بسیار زیان‌ده معرفی کرده است با این گزارش گویا در این شرکت فاجعه ملی رخ داده است.

    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: پس از گزارش مدیرعامل سایپا برخی از نمایندگان نیز به رئیس این  شرکت اعلام کردند؛ "گویا قرار است این شرکت را ورشکسته اعلام کنید تا برخی آن را با قیمت پائین بخرند، باید این گزارش اصلاح شود".

    قاضی‌پور از طرح سؤال از وزیر صنعت و معدن و تجارت درباره گرانی‌های خودرو خبر داد و گفت: این سؤال را به هیئت‌رئیسه مجلس ارائه کرده‌ایم تا در دستور کار پارلمان قرار گیرد تا آقای رحمانی با حضور در مجلس پاسخگوی عملکرد وزارتخانه خود درباره نابسامانی بازار خودرو باشد.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما