یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 131756
    تاریخ انتشار: 17/ارديبهشت/1398 - 11:23
    پامپئو

    اراجیف جدید پامپئو در مورد ایران

    «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه گفت که فعالیت‌های ایران در منطقه را تحت نظر داریم و معتقدیم که این فعالیت‌ها باعث تشدید اوضاع می‌شود.

    اراجیف جدید پامپئو در مورد ایران

    «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه گفت که فعالیت‌های ایران در منطقه را تحت نظر داریم و معتقدیم که این فعالیت‌ها باعث تشدید اوضاع می‌شود.

    «مایک پامپئو» اضافه کرد: تمامی اقدامات امنیتی لازم برای تضمین گزینه‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای هر اقدام تشدید آمیز احتمالی از سوی ایران را اتخاذ می‌کنیم.

    همچنین  «پاتریک شاناهان»، سرپرست وزارت دفاع آمریکا روز دوشنبه ضمن تکرار ادعاهای بی‌اساس گفت که از ایران می‌خواهیم تمامی «اقدامات تحریک‌آمیز» را متوقف کند.

    وی در توئیتر نوشت اقدام شب گذشته در اعزام ناوگروه رزمی به منطقه استقرار فرماندهی مرکزی آمریکا با تأیید او صورت گرفته است.

    او نوشت: «اعلانیه شب گذشته مبنی بر اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن و یک یگان بمب‌افکن نیروی هوایی آمریکا به منطقه مسئولیت سنت‌کام که من دیروز آن را تأیید کردم اقدامی دوراندیشانه در تغییر وضعیت تجهیزات نظامی، در پاسخ به نشانه‌های وجود یک تهدید باورپذیر نظامی از سوی نیروهای رژیم ایران است.»

    از سوی دیگر «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید بامداد دوشنبه در بیانیه‌ای از اقدام تحریک‌آمیز کشورش در اعزام یک ناوگروه رزمی به غرب آسیا خبر داد اما اعلام کرد که کشورش  تمایلی برای جنگ با ایران ندارد.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما