پنجشنبه 30 بهمن 1404 - Thu 19 Feb 2026
  • هشدار وزش باد شدید در تهران

  • گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی

  • سکوت سنگین فمینیست‌ها مقابل فاجعهٔ اپستین +عکس

  • دستگیری حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای کامیاران

  • پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی

  • توقیف دامپ‌تراک ۴۰ تنی قاچاق در هرمزگان

  • جمع‌وجور و مرگبارترین مسلسل آلمانی /فیلم

  • نفس تازه دریاچه ارومیه / عکس

  • ایران فعلا بیرون از اتاق فرمان پول

  • احساس بد آمریکایی‌ها‌ از جنگ برای منافع اسرائیل +عکس و فیلم

  • مسلمان‌ شدن رپر ماداگاسکاری در برنامه محفل / فیلم

  • افشاگری از اتفاقات عجیب و غریب در پرسپولیس /فیلم

  • تجلیل از ماه رمضان در خرابه‌های غزه

  • خانه‌تکانی نوروزی روی خط قرمز آب

  • حمله مشاور غیابی استقلال به مورینیو!+عکس

  • قدرت‌نمایی سپاه در حساس‌ترین گذرگاه انرژی جهانی+عکس

  • قیمت روز گوشت گوساله پنجشنبه ۳۰ بهمن

  • مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو گامی رو به جلو بود

  • انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور

  • شوک خبری به پرسپولیس ، جدایی اوسمار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 125427
    تاریخ انتشار: 25/اسفند/1397 - 14:32
    تحولات الجزایر

    بزرگ‌ترین تظاهرات تا امروز علیه بوتفلیقه در پایتخت الجزایر

    در پایتخت الجزایر چند صدهزار نفر علیه بوتفلیقه تظاهرات کردند و خواهان کناره‌گیری او شدند. امواج اعتراض به رئیس جمهور سالخورده هر روز گسترده‌تر می‌شود و برای او راهی جز کناره‌گیری باقی نمی‌ماند.

    بزرگ‌ترین تظاهرات تا امروز علیه بوتفلیقه در پایتخت الجزایر

    در پایتخت الجزایر روز جمعه، ۲۴ اسفند (۱۵ مارس) بار دیگر هزاران نفر به خیابان رفتند و علیه عبدالعزیز بوتفلیقه شعار دادند.

    خبرگزاری رویترز از قول شاهدان نقل کرده است که از آغاز گردهمایی‌ها در ماه فوریه جمعیتی چنین عظیم در تظاهرات شرکت نکرده بود.

    در خیابان‌ها و میدان‌های مرکز الجزیره جمعیتی انبوه گرد آمده بود. تظاهرکنندگان خواهان استعفای بوتفلیقه و تغییرات بنیادی در کشور هستند.

    نیروهای پلیس تلاش کردند که با کنترل تظاهرکنندگان، آنها را از نزدیک شدن به مراکز حساس دولتی باز دارند. ارتش نیرومند کشور هنوز دخالت آشکاری در حوادث نشان نداده است.

    شواهدی نشان می‌دهد که حزب حاکم "جبهه رهایی‌بخش" به رئیس جمهور سالمند کشور پشت کرده است.


    حسین خلدون، سخنگوی پیشین جبهه ملی، به تلویزیون "النهار" گفته است که حکومت بیست ساله رئیس جمهور دیگر به "تاریخ" تعلق دارد.

    او گفته است که حزب حاکم باید از خواست مردم الجزایر پیروی کند.

    رؤیای پنجمین دور ریاست جمهوری

    بسیاری از ناظران سیاسی و دیپلمات‌های الجزایر عقیده دارند که کار رئیس جمهور ۸۲ ساله کشور تمام است و برای او راهی جز استعفا باقی نمانده است.

    بوتفلیقه که به خاطر کهولت به شدت بیمار است گفته بود که در ماه آوریل آینده قصد دارد برای پنجمین بار خود را نامزد ریاست جمهوری کشور کند. این موضوع به ناخرسندی و خشم جوانان در کشور دامن زد.

    بوتفلیقه پس از دو هفته سفر درمانی در ژنو، به میهن خود برگشت و اعلام کرد که در انتخابات آینده نامزد نخواهد شد، اما او درباره کناره‌گیری از قدرت چیزی نگفت.

    در چند هفته گذشته هزاران معترض تقریبا هر روز به خیابان آمده و خواستار آزادی‌های بیشتر و بهبود اوضاع اقتصادی شده‌اند.

    نورالدین بدوی، نخست وزیر تازه کشور، با تشکیل یک کابینه تکنوکرات، قول داده است بیش از پیش جوانان را در قدرت سهیم کند.

    جوانان هیئت حاکم را فاسد می‌دانند و انتقاد می‌کنند که الجزایر از ۶۰ سال پیش همچنان از سوی فرماندهان ارتش و سران جنبش استقلال از فرانسه هدایت می‌شود.
     

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما