شنبه 25 بهمن 1404 - Sat 14 Feb 2026
  • دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان تحریق مسجد سیدالشهدا(ع) و شهادت دو جوان+ فیلم

  • متهمان سوزاندن بسیجی پای میز محاکمه / فیلم

  • معراج شهدا، کانون تجدید میثاق کاروان‌های راهیان نور

  • مرمت نقاشی تاریخی پسران فتحعلی شاه قاجار /عکس

  • ‌ترامپ تصویری را در حساب تروث سوشال خود پست کرد

  • افشای رقم قرارداد چند بازیکن فوتبال ایران

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام حافظی

  • وحید شکری : بر دشمن مرتضی علی لعنت

  • نگهبانانِ یخ؛ زندگی در گرینلند

  • قیمت جدید تخم‌مرغ در آستانه ماه رمضان

  • بازگشت ستاره مهاجم خارجی به بازی استقلال

  • توئیت ضرغامی علیه رضا پهلوی

  • حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند

  • برانداز خارج نشین به خفت و خاری افتاده

  • اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز

  • محکومیت در کمیته تعیین وضعیت استقلال و ذوب آهن

  • توان دفاعی قابل مذاکره نیست+عکس و فیلم

  • طبیعت در غیاب انسان چه اتفاقی می‌افتد؟ /عکس

  • دستور دلاری به وزارت نفت برای تامین ارز کالاهای اساسی

  • برچسب‌زنی به جمهوری اسلامی با کارنامه پهلوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 123008
    تاریخ انتشار: 11/اسفند/1397 - 12:22
    رئیس انجمن پرورش دهندگان

    اخرین خبر از افزایش قیمت مرغ

    رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه قیمت مرغ در بازار دو نرخی است، گفت:این محصول به قیمت های ۱۱۵۰۰ تومان و ۱۳۵۰۰ تومان به فروش می رسد اما سهم مرغ یارانه ای یازده هزار و پانصد تومانی بیشتر است.

    اخرین خبر از افزایش قیمت مرغ

    محمد یوسفی اظهار کرد: قیمت مرغ در بازار دو نرخی شده است و بخش غالب آن با قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می رسد.

    وی افزود: این مرغ در ازای دریافت خوراک طیور دولتی به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل داده می‌شود و آنها نیز این محصولات را با قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان در بازار عرضه می کنند که سهم عرضه این محصول در بازار کشور حدود ۷۰ درصد است.

     
    وی اظهار داشت: مرغدارانی که به طور کامل نمی توانند از دان دولتی برای تولید مرغ استفاده کنند و یا به هر دلیل مرغ خود را به شرکت پشتیبانی امور دام تحویل نمی دهند آن را با قیمت متفاوتی می فروشند که قیمت این محصول نیز در بازار حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان است.

     
    رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: مرغ ۱۱ هزار و پانصد تومانی در میادین میوه و تره بار، فروشگاه های زنجیره ای و برخی صنوف عرضه می شود و استقبال بیشتری نیز برای خرید این محصولات وجود دارد.

     
    یوسفی با بیان اینکه روزانه ۶ هزار تن مرغ در کشور مصرف می‌شود گفت: مرغ دولتی در تمام استان های کشور توزیع می شود اما در استان تهران با توجه به اینکه تنها ۲۵ تا ۳۰ درصد نیاز خود را تولید می کنند عرضه مرغ دولتی کمتر است.

     
    وی افرود: استانداران سایر استانها اجازه نمی‌دهند مرغی که با یارانه دولتی در استان آنها تولید شده از استان خارج شود و به تهران بیاید، بنابراین دیگر استانها وضعیت مناسبتری بابت عرضه گوشت مرغ با قیمت ۱۱۵۰۰ تومان دارند.

     

    وی در پایان صحبت‌های خود گفت: هزینه تولید هر کیلوگرم مرغ زنده ۹ هزار تومان است اما این محصول تا به دست مصرف کننده برسد افزایش قیمت می یابد.

     

    وی افزود: صنوف دیگری در این امر دخالت دارند هرچند که باید اذعان داشت هزینه ها در بخش های دیگر نیز افزایش یافته است.

     

    منبع : تهران نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما