سه شنبه 24 تير 1404 - Tue 15 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 122962
    تاریخ انتشار: 11/اسفند/1397 - 10:58
    رئیس FATF:

    رئیس FATF: ایران حامی تروریسم است

    دولت اعلام کرده است که هدف از تصویب لوایح مرتبط با FATF مانند لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو و لایحه الحاق ایران به کنوانسیون CFT که الزامات مورد تاکید FATF است، بهبود وضعیت مبادلات مالی و ارزی بانک‌های ایران و بانک‌ها خارجی و بهبود وضعیت ایران در حوزه بین‌الملل است.

    رئیس FATF: ایران حامی تروریسم است

     دولت اعلام کرده است که هدف از تصویب لوایح مرتبط با FATF مانند لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو و لایحه الحاق ایران به کنوانسیون CFT که الزامات مورد تاکید FATF است، بهبود وضعیت مبادلات مالی و ارزی بانک‌های ایران و بانک‌ها خارجی و بهبود وضعیت ایران در حوزه بین‌الملل است.

    مسئولان دولت در قبال نقدهایی که به متن کنوانسیون‌ها به‌ویژه کنوانسیون CFT وارد می‌شود، بحث حق تحفظ و در نظر گرفتن تعریف ایران تروریسم و دسته‌بندی و چارچوب‌بندی ارائه اطلاعات به FATF را مطرح می‌کنند. این در حالی است که اساساً این کنوانسیون‌ها و FATF برای ایران علاوه بر مشکلات متعددی که در حوزه‌های سیاست خارجی و مسائل بین‌المللی به وجود می‌آورد، راه را برای تحریم ایران از سوی آمریکا تسهیل می‌کند.

    در حاشیه این موارد بارها مسئولان دولتی تصریح کرده‌اند که FATF نیروهای مقاومت را در منطقه مطابق با قرائت آمریکا سازمان‌های تروریستی قلمداد نمی‌کنند. چنانکه عباس عراقچی معاون وزیر امرو خارجه صراحتاً در مجلس اظهار داشت که FATF حزب‌الله را به عنوان گروه تروریستی معرفی نکرده است و جرای الزامات فتف امنیت ایران را تهدید نمی‌کند.

    اما اظهارات مارشال بیلینگزلی رئیس گروه ویژه اقدام مالی (FATF) درباره ایران در شهریور ماه ۹۷ صراحتاً عکس ادعای عراقچی است. بیلینگزلی گفته است: «ایران بزرگترین حامی تروریسم در جهان است. آنها به تامین مالی گروه‌هایی مانند حزب الله، حماس و رژیم سوریه که مردم خود را می‌کشند ادامه می‌دهد و همزمان برنامه موشکی خود و بی‌ثبات‌سازی منطقه را پیش می‌برند.»

    وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفته بود: «تلاش‌های ما همراه با سوء مدیریت و فساد در اقتصاد ایران هم اکنون به نتایجی دست یافته است و من امروز به کنگره یکی از مهمترین شاخص های اقتصادی این روزهای ایران را نشان می‌دهم و این شاخص، ارزش ریال نسبت به دلار آمریکاست. در طول تاریخ تحریم های ایران ما چنین افتی را در ارزش ریال ندیده ایم. ریال ایران اکنون به اندازه یک صد و چهل هزارم دلار معامله می شود (یک دلار معادل ۱۴۰ هزار ریال است) و دو سوم ارزش خود را از دست داده است.»

    به گزارش فارس، این اظهارات نشان می‌دهد برخلاف تصور عمومی، مشکل اصلی الزامات FATF نه در بخش حمایت از مقاومت بلکه در دقیق‌تر کردن تحریم‌ها و افزایش فشار روی مردم ایران از این مسیر نهفته است.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما