یکشنبه 18 آبان 1404 - Sun 09 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 120308
    تاریخ انتشار: 20/بهمن/1397 - 23:37
    شفر

    شفر علیه پُست‌های ملی‌پوشان!

    هافبک مدافع ملی پوش تیم استقلال در دیدار مقابل پیکان با خیالی آسوده و بدون دغدغه در پستی بازی کرد که پست ملی او نبود.

    شفر علیه پُست‌های ملی‌پوشان!

    هافبک مدافع ملی پوش تیم استقلال در دیدار مقابل پیکان با خیالی آسوده و بدون دغدغه در پستی بازی کرد که پست ملی او نبود.

    وینفرد شفر سرمربی آلمانی آبی پوشان در اولین دیدار از نیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر مقابل پیکان از همه ملی پوشانش استفاده کرد، با این توضیح که هیچ کدام از این بازیکنان در پست‌های ملی خود قرار نگرفتند.

     

    روزبه چشمی که پیش از این در استقلال اکثراً در پست مدافع میانی به کار گرفته می‌شد، در این بازی به پستی بازگشت که با آن به سطح اول فوتبال ایران رسیده بود.

     

    پژمان منتظری هم اگر چه در پست اصلی اش به کار گرفته نشد، اما در پستی هم قرار نگرفت که با آن بیگانه باشد. منتظری به کرات برای استقلال و تیم ملی در پست مدافع راست بازی کرده بود که این اتفاق برای او مقابل پیکان هم تکرار شد.

    اما وریا غفوری دیگر ملی پوش استقلال که همواره بر سر نحوه بازی گرفتن از او بین شفر و کارلوس کی‌روش اختلاف سلیقه وجود داشت و به همین دلیل وی جام جهانی گذشته را هم از دست داده بود، در این بازی بار دیگر در پست وینگر بازی کرد؛ با این توضیح که بازیکن ملی پوش آبی پوشان دیگر دغدغه‌ای به اسم تیم ملی را نداشت.


    غفوری با فراغ بال و بدون استرس در پست وینگر بازی کرد و بازی خوبش را در این پست با زدن گل چهارم آبی پوشان تکمیل کرد.


    تیم فوتبال استقلال در هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برتر موفق شد با نتیجه ۴ بر صفر پیکان را شکست دهد و وریا غفوری زننده چهارمین گل تیمش در این بازی بود.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما