سه شنبه 18 ارديبهشت 1403 - Tue 07 May 2024
  • لحظۀ تصادف امام‌جمعۀ شهر بلوک جیرفت/فیلم

  • حماس با طرح قطر و مصر برای آتش‌بس موافقت کرد

  • انتشار سند جدیدی که نشان می‌دهد، مادر نیکا شاکرمی حدس‌هایی درباره احتمال خودکشی دخترش می‌زده است+ عکس

  • از سوءاستفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید

  • زمان اعزام حجاج بیت الله الحرام مشخص شد

  • با توجه به حوادث غزه حج امسال حج برائت است / آنچه در غزه اتفاق می‌افتد در تاریخ می‌ماند

  • صفحات سلبریتی‌ها طرح نور مجازی می‌خواهد

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟+ عکس

  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند

  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه

  • سناریو جنجال‌سازی برای شهرداری تهران+ عکس و فیلم

  • کار بچگانه ابراهیم هادی که عملیات را نجات داد

  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران سه بر صفر از آمریکا جلو است

  • جزییات سه پیشنهاد ارزی فعالان معدنی به دولت/ ارز را نیمایی می دهیم

  • تصمیمی که استقلال را نجات داد+ عکس

  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟+ عکس و فیلم

  • سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس

  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 368761
    تاریخ انتشار: 15/فروردين/1403 - 13:02

    چه کار کنیم کبدمان چرب نشود؟

    متخصص طب ایرانی چگونگی جلوگیری از چرب شدن کبد را تشریح کرد.

    چه کار کنیم کبدمان چرب نشود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    آزاده  زارعی، استاد طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  در پاسخ به این پرسش که «چکار کنیم به کبد چرب مبتلا نشویم؟»، بیان داشت:مهمترین نکته قند و شکر مصنوعی مهمترین مسئله است و از چربیها در کاهش کبد چرب موثر تر است؛ به طوری که اگر قند و شکر مصنوعی را حذف کنیم میزان کبد چرب خیلی افت پیدا می کند.

    وی ادامه داد: چربی‌های مناسب مصرف کنیم چربیهایی که در بازار وجود دارد معمولا چربی مناسبی نیستند و بهتر است از روغن‌های طبیعی مثل زیتون، روغن حیوانی و کنجد البته در مقدار کمتر استفاده کنیم.و اگر به جای روغنهای صنعتی و آفتابگردان استفاده کنیم خیلی اثر گذار است.
    زارعی مرحله دیگر کاهش کبد چرب را حجم غذایی برشمرد و گفت:کبد چرب وقتی به وجود می‌آید که یک هضم اشتباهی اتفاق می‌افتد و از معده که غذا می‌خواهد به سمت کبد برود، چون غذا خوب هضم نشده در کبد  رفته و به کبد چرب تبدیل می شود.
    این متخصص طب ایرانی افزود:اگر فرد هضم خوبی داشته باشد و غذاهای سنگین نخورد، معمولا کبد چرب ایجاد نمی‌شود.
    وی متذکر شد:بنابراین اینکه غذای سالم و در مقدار متعادل مصرف کنیم در کاهش کبد چرب بسیار موثر است.
    پایان پیام/
     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما