پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403 - Thu 02 May 2024
  • موفقیت اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس به همکاری با ایران در حوزه امنیت منطقه‌ای بستگی دارد

  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!

  • باتلاق شمال در انتظار صهیونیست‌ها

  • عادی‌سازی بی‌حجابی شبیخون فرهنگی

  • معلمی که در اسارتگاه بعثی‌ها هم تدریس می‌کرد

  • واکنش نکونام به برکناری خطیر: استقلال به ساحل آرامش رسید

  • آخرین وضعیت تغییرات کتاب‌های درسی

  • صندوق‌های طلا زیر ذره‌بین

  • شاکی شدن حامیان بابک زنجانی با پس گرفته شدن پول بیت المال

  • نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی اعتمادی به آمریکا است/ جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل را بدانند/ دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب+فیلم

  • حزب‌الله با رگبار موشکی حمله ارتش اسرائیل را تلافی کرد

  • جنایات کومله به‌روایت تنها معلم بازمانده «برده‌سور»

  • فرمانده نیروی هوافضای سپاه: عملیات «وعده صادق» نکات پنهان زیادی دارد/آمریکایی‌ها گفته بودند دخالت نمی‌کنیم اما کردند+ فیلم

  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی

  • استایل گران قیمت بهاره رهنما

  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود

  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخر به مادرش+ عکس و فیلم

  • زندگینامه شهید مرتضی مطهری، معلمی بزرگ و برگزیده

  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس

  • تصمیم‌گیری سلیقه‌ای عربستان در افزایش سهمیه حج+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 364077
    تاریخ انتشار: 06/بهمن/1402 - 15:23

    میزان نمک مصرفی ایرانی‌ها

    مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به استفاده زیاد از نمک در پخت نان هشدار داد.

    میزان نمک مصرفی ایرانی‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرگزاری دانشجو،

    احمد اسماعیل زاده گفت: در بسیاری از موارد نانوا‌ها به دلیل کیفیت بد آرد به آن نمک زیادی می‌زنند که برای سلامت افراد مضر است، به همین دلیل وزارت بهداشت مدتی است که در میزان نمک نان بازنگری کرده است.

    وی با اشاره به اینکه میزان نمک مصرفی در کشور در حدود ۱۲ گرم در روز یعنی تقریباً ۲ برابر استاندارد جهانی است، افزود: میزان نمک مصرفی باید ۳ تا ۵ گرم در روز باشد که بخشی از این نمک از طریق مواد غذایی که در آن‌ها پنهان بوده تأمین می‌شود و میزان نمک موجود در نان باید کمتر از یک درصد باشد.

    مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: میزان مصرف نمک بالا علاوه بر بیماری‌های قلبی عروقی موجب بیماری‌هایی مزمن از جمله سرطان می‌شود و حتی به تازگی ثابت شده کسانی که نمک بالایی مصرف می‌کنند در معرض ابتلاء به دیابت هم هستند.

    برچسب ها: نمک ، تغذیه ، نان ،
    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما