سه شنبه 18 ارديبهشت 1403 - Tue 07 May 2024
  • لحظۀ تصادف امام‌جمعۀ شهر بلوک جیرفت/فیلم

  • حماس با طرح قطر و مصر برای آتش‌بس موافقت کرد

  • انتشار سند جدیدی که نشان می‌دهد، مادر نیکا شاکرمی حدس‌هایی درباره احتمال خودکشی دخترش می‌زده است+ عکس

  • از سوءاستفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید

  • زمان اعزام حجاج بیت الله الحرام مشخص شد

  • با توجه به حوادث غزه حج امسال حج برائت است / آنچه در غزه اتفاق می‌افتد در تاریخ می‌ماند

  • صفحات سلبریتی‌ها طرح نور مجازی می‌خواهد

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟+ عکس

  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند

  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه

  • سناریو جنجال‌سازی برای شهرداری تهران+ عکس و فیلم

  • کار بچگانه ابراهیم هادی که عملیات را نجات داد

  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران سه بر صفر از آمریکا جلو است

  • جزییات سه پیشنهاد ارزی فعالان معدنی به دولت/ ارز را نیمایی می دهیم

  • تصمیمی که استقلال را نجات داد+ عکس

  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟+ عکس و فیلم

  • سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس

  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 361229
    تاریخ انتشار: 04/دي/1402 - 09:10

    روشی ساده برای داشتن کبدی سالم

    نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد افرادی که از الگوهای غذایی دارای لبنیات و سبزیجات استفاده می‌کنند کمتر با خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی روبه‌رو هستند.

     روشی ساده برای داشتن کبدی سالم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    با توجه به افزایش شیوع کبد چرب و حتی مشاهده موارد زیاد بیماری در افرادی که چاق نیستند و هنوز در دوران جوانی هستند شناخت عوامل تغذیه ای مرتبط با کبد چرب ضروری به نظر می‌آید.

    گروهی از محققان دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز در پژوهشی الگوهای غذایی‌ای را که موجب افزایش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی می‌شود را شناسایی کرده‌اند. آن‌ها در پژوهش خود ۲۴۴ نفر را مورد مطالعه قرار دادند. نیمی از آن‌ها در گروه کنترل بودند و نیم دیگر در گروه مداخله.

    نتایج این تحقیق نشان داد که از چهار الگوی غذایی عمده که افراد از آن‌ها پیروی می‌کردند، دو الگوی غذایی یعنی الگوی غذایی معلول که شامل مصرف شیرینی‌ها، نان سفید، برنج، بیسکویت و اسنکها بود و همچنین الگوی غذایی سنتی که شامل مصرف بیشتر ادویه ها، گوشت قرمز بود با خطر بیشتر کبدچرب غیر الکی مرتبط بودند. برعکس این الگوها، استفاده از الگوی غذایی سبزیجات و لبنیات کمتر با خطر ابتلا به کبد چرب روبه‌رو بود. یعنی در افرادی که روزانه مصرف مقدار بیشتری لبنیات و سبزیجات داشتند خطر کبدچرب غیر الکلی رو به کاهش بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما