سه شنبه 18 ارديبهشت 1403 - Tue 07 May 2024
  • لحظۀ تصادف امام‌جمعۀ شهر بلوک جیرفت/فیلم

  • حماس با طرح قطر و مصر برای آتش‌بس موافقت کرد

  • انتشار سند جدیدی که نشان می‌دهد، مادر نیکا شاکرمی حدس‌هایی درباره احتمال خودکشی دخترش می‌زده است+ عکس

  • از سوءاستفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید

  • زمان اعزام حجاج بیت الله الحرام مشخص شد

  • با توجه به حوادث غزه حج امسال حج برائت است / آنچه در غزه اتفاق می‌افتد در تاریخ می‌ماند

  • صفحات سلبریتی‌ها طرح نور مجازی می‌خواهد

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟+ عکس

  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند

  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه

  • سناریو جنجال‌سازی برای شهرداری تهران+ عکس و فیلم

  • کار بچگانه ابراهیم هادی که عملیات را نجات داد

  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران سه بر صفر از آمریکا جلو است

  • جزییات سه پیشنهاد ارزی فعالان معدنی به دولت/ ارز را نیمایی می دهیم

  • تصمیمی که استقلال را نجات داد+ عکس

  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟+ عکس و فیلم

  • سال کشته‌سازی؛ «ترانه»ای که به «نیکا» ختم شد+ عکس و فیلم

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس

  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!

  • تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 334127
    تاریخ انتشار: 06/اسفند/1401 - 09:46

    برای کاهش خطر سرطان تغذیه مناسب

    داشتن اطلاعات برای انتخاب مواد غذایی خوب و داشتن فعالیت بدنی می تواند به پیشگیری از بیماری ها از جمله سرطان کمک کند.

    برای کاهش خطر سرطان تغذیه مناسب

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای کسانی که می‌خواهند تغذیه خود را بهبود بخشند، نکاتی را ارائه می‌دهد.

    «امی براگاگنینی»، سخنگوی این آکادمی، می‌گوید: «میوه ها، سبزیجات و غلات کامل مواد مغذی و فیبر غذایی را در اختیار شما قرار می‌دهند که می‌تواند به کاهش خطر ابتلاء به سرطان در طولانی مدت کمک کند.»

    وی در ادامه می‌افزاید: «خوردن غذاهای متنوع از همه گروه‌های غذایی، وعده‌های غذایی شما را جذاب و سالم نگه می‌دارد. میوه‌ها و سبزیجات تازه، منجمد، کنسرو شده یا خشک همه آماده‌سازی وعده‌های غذایی شما را آسان می‌کنند.»

    او توصیه می‌کند در هر وعده غذایی نیمی از بشقاب خود را با میوه و سبزیجات پر کنید.

    وی پیشنهاد می‌کند: «صبح ها توت تازه را به ماست کم چرب یا بدون چربی خود اضافه کنید. برای ناهار سالاد کلم برگ سبز بخورید. مقداری اسفناج، کلم بروکلی و کلم را با هم تفت دهید تا برای شام مصرف کنید.»

    مصرف بیشتر حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس نیز می‌تواند به افزایش مواد مغذی مصرفی کمک کند. او پیشنهاد می‌کند که لوبیا سیاه را به املت اضافه کنید. یک ظرف بزرگ سوپ عدس می‌تواند یک شام سالم باشد.

    اطمینان از وجود غلات کامل در وعده‌های غذایی بسیار مهم است. این وعده‌ها می‌تواند شامل یک کاسه گرم بلغور جو دوسر با میوه‌های خشک برای صبحانه، یک کاسه جو غلات کامل با مرغ پخته شده برای ناهار و یک قرص نان گندم کامل همراه با شام باشد.

    وی توصیه می‌کند مصرف برخی مواد غذایی را کاهش دهید. گوشت قرمز و فرآوری شده را با سالاد ماهی تن در زمان ناهار، سینه مرغ کبابی در شام یا خوردن یک وعده غذایی بدون گوشت مانند پاستا جایگزین کنید.

    همچنین مقدار قندهای اضافه شده و چربی اشباع شده را محدود کنید.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما