یکشنبه 09 ارديبهشت 1403 - Sun 28 Apr 2024
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا

  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه

  • واکاوی ظرفیت‌های معدنی ایران و عربستان

  • ماجرای کشف یک نیروی به درد بخور توسط حسن باقری

  • نفوذ ایران در منطقه غرب آسیا به کاخ سفید هشدار داد

  • روحانی و ربیعی مخالف کاندیداتوری خاتمی بودند

  • جزییات حراج بعدی شمش طلا

  • خبر خوش وزیر کار برای کارگران

  • اسناد ارتش آمریکا از عملایات پنجه عقاب در ایران + سند

  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی

  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی

  • معلم شهیدی که در روز معلم شهید شد+عکس

  • پایان دوران مدارا با قاره سبز

  • تمجید فرمانده کل ارتش از عملیات وعده صادق

  • خبر خوش برای هواداران استقلال و پرسپولیس /واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس انجام شد؟

  • اگر مردم وارد میدان اقتصاد بشوند تولید جهش پیدا می‌کند/امنیت شغلی از وظایف مسئولین است+ فیلم

  • آغاز سلسله شکست‌های آمریکا در مقابل ایران+ عکس

  • نقش پرسپولیس در فینالیست شدن العین در آسیا

  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 284999
    تاریخ انتشار: 27/بهمن/1400 - 11:33

    تاثیر قهوه در جلوگیری از بیماری‌های قلبی

    دانشمندان کانادایی کشف کرده اند که چطور کافئین می‌تواند در برابر بیماری‌های قلبی- عروقی محافظت ایجاد کند.

     تاثیر قهوه در جلوگیری از بیماری‌های قلبی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران ، در خبری خوب برای عاشقان چای و قهوه، دانشمندان «دانشگاه مک مستر» کانادا کشف کرده اند که چطور کافئین می‌تواند به مقابله با بیماری‌های قلبی - عروقی کمک کند.

    بر اساس این گزارش، محققان کانادایی می‌گویند مصرف تنها دو تا سه فنجان قهوه با اندازه متوسط به شکل روزانه، می‌تواند میزانی کافی از کافئین را برای بدن به همراه آورد که برای ایجاد تاثیراتی که به کاهش سطوح «لیپوپروتئین کم‌چگالی» یا همان «کلسترول بد» (LDL) منجر می‌شود، موثر خواهد بود. باید دانست سطح بالای کلسترول بد در جریان خون با افزایش خطر بیماری‌های قلبی - عروقی همراه است.

    «ریچارد آستین» (Richard Austin) محقق ارشد و استاد دپارتمان پزشکی در دانشگاه مک مستر کانادا در این پژوهش گفت: مصرف منظم کافئین با کاهش سطح پروتئین «PCSK۹» در خون مرتبط است و همین امر نیز توانایی کبد را در پاکسازی جریان خون از کلسترول‌های اضافی LDL افزایش می‌دهد.

    وی با اشاره به این یافته‌های جدید گفت: حال مصرف کنندگان بدون شکر چای و قهوه، دلیل دیگری برای خوشحالی دارند. این یافته‌ها اکنون راهکاری اساسی را نشان می‌دهد که قهوه و مشتقات آن می‌توانند سطح پروتئین PCSK۹ را در خون کاهش داده و در نتیجه، خطر بیماری‌های قلبی - عروقی را کاهش دهند.

    گفتنی است نتایج این تحقیقات در مجله «Nature Communications» به چاپ رسیده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما