پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403 - Thu 02 May 2024
  • نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی اعتمادی به آمریکا است/ جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل را بدانند/ دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب+فیلم

  • حزب‌الله با رگبار موشکی حمله ارتش اسرائیل را تلافی کرد

  • جنایات کومله به‌روایت تنها معلم بازمانده «برده‌سور»

  • فرمانده نیروی هوافضای سپاه: عملیات «وعده صادق» نکات پنهان زیادی دارد/آمریکایی‌ها گفته بودند دخالت نمی‌کنیم اما کردند+ فیلم

  • مانور عجیب روی کاهش نقدینگی

  • استایل گران قیمت بهاره رهنما

  • فرمانده‌ای که پسرخاله صدام را اسیر کرده بود

  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخر به مادرش+ عکس و فیلم

  • زندگینامه شهید مرتضی مطهری، معلمی بزرگ و برگزیده

  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس

  • تصمیم‌گیری سلیقه‌ای عربستان در افزایش سهمیه حج+ عکس

  • پلیس در حال انجام وظیفه/ به ترک فعل ۳۲ دستگاه مسئول درباره حجاب رسیدگی خواهد شد؟+ فیلم

  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت

  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی وجود دارد ؟

  • دلالت‌های مهم قانون H.R.815 برای ایران

  • جزئیات جدید درباره کاهش ساعت کاری ادارات

  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود

  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/ خودروهای تولیدی کجا هستند؟

  • ماجرای زمین خوردن شهید خرازی و روضه زنده

  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌ و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255088
    تاریخ انتشار: 08/مرداد/1400 - 13:34

    تاثیر قهوه در کاهش ابتلا به کرونا

    تحقیقات جدید نشان می دهد قهوه می تواند در برابر کووید ۱۹ نقش حفاظتی داشته باشد.

    تاثیر قهوه در کاهش ابتلا به کرونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر بر اساس مطالعه جدید از دانشگاه نورث وسترن شیکاگو، مصرف سبزیجات و قهوه ممکن است خطر کووید ۱۹ را کاهش دهد. برعکس، مصرف گوشت‌های فرآوری شده ممکن است حساسیت به ویروس کرونا را افزایش دهند. غذاهای دیگر مورد مطالعه از جمله میوه، چای و گوشت قرمز هیچ تأثیری نداشتند.

    «مرلین کورنلیس»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما می‌دانیم که کووید ۱۹ یک بیماری عفونی، شبیه ذات الریه یا انواع دیگر عفونت‌های تنفسی است. همچنین می‌دانیم که ایمنی نقش مهمی در توانایی ما در مبارزه با برخی از این بیماری‌های عفونی دارد.»

    در این مطالعه، محققان از داده‌های بانک اطلاعاتی بریتانیا استفاده کردند تا ارتباط رفتارهای رژیم غذایی از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ را از مارس تا نوامبر ۲۰۲۰ در افراد همسان بررسی کنند. محققان به طور خاص غذاهایی را بررسی کردند که بر سیستم ایمنی بدن در مطالعات قبلی بر روی انسان و حیوان مؤثر بودند.

    مطالعه شامل ۳۸ هزار شرکت کننده بود که که در معرض تست کووید ۱۹ قرار گرفتند.

    تیم تحقیق دریافت تغذیه ممکن است بر درجه نسبی حفاظت نقش داشته باشد.

    به عنوان مثال، مصرف یک یا چند فنجان قهوه در روز با ۱۰ درصد کاهش خطر ابتلاء به کووید ۱۹ در مقایسه با مصرف کمتر از یک فنجان در روز همراه است. مصرف روزانه حداقل دو سوم وعده سبزیجات پخته یا خام (به استثنای سیب زمینی) نیز با کاهش این خطر همراه بود.

    با این حال، حتی خوردن روزانه کمتر از نصف وعده گوشت فرآوری شده نظیر هات داگ با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ همراه است.

    همچنین تغذیه با شیر مادر در نوزادی هم خطر این بیماری را ۱۰ درصد کاهش می‌دهد.

    به گفته کورنلیس، «دلیل نقش حفاظتی قهوه در مقابل چای، می‌تواند وجود مقدار بیشتر کافئین در قهوه باشد.»

    با این حال محققان تاکید می‌کنند که قهوه و سبزیجات نمی‌توانند جایگزین واکسن کووید ۱۹ و سایر اقدامات پیشگیرانه باشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما