چهارشنبه 18 تير 1404 - Wed 09 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255200
    تاریخ انتشار: 09/مرداد/1400 - 13:30

    هدف مجلس قانونمند کردن فضای مجازی

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی لطمه‌ای به کسب و کارهای اینترنتی نمی‌زند بلکه هدف تنها ضابطه‌مند کردن فضای مجازی موجود است.

    هدف مجلس قانونمند کردن فضای مجازی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» اردشیر مطهری نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی اظهار داشت: شاهد فضاسازی‌های کاذبی علیه این طرح در فضای مجازی هستیم که عده‌ای با شیطنت‌هایشان علیه این طرح به فضاسازی پرداختند.

    وی افزود: طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی به دنبال مسدودسازی پلتفرم‌های خارجی از جمله اینستاگرام و واتساپ نیست بلکه هدفش قانونمند کردن این فضاست.

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اذعان کرد: نگرانی که امروز در میان مردم با فضاسازی‌های کاذب علیه طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی ایجاد شده در مورد کسب و کارهای اینترنتی نیز است که باید بگویم این طرح اصلا لطمه‌ای به کسب و کارهای آنها نخواهد زد، بلکه هدف تنها ضابطه‌مند کردن فضای مجازی موجود است.

    مطهری با اشاره به موافقت نمایندگان مبنی بر بررسی و رسیدگی به این طرح در قالب ۸۵ قانون اساسی خاطرنشان کرد: این نحوه رسیدگی با توجه به حجم کار بالای صحن مجلس باعث می‌شود تا طرح مذکور در فضای تخصصی‌تر و کارشناسانه‌تر در کمیسیون تخصصی مورد بحث و بررسی قرار گیرد و اگر اشکالاتی در طرح باشد، رفع شود.

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: لازم است نمایندگان دولت و کارشناسان امر با حضور در جلسات کمیسیون تخصصی برای رسیدگی به طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی نقطه نظرات خود را راجع به این طرح مطرح کنند.

    وی در پایان یادآور شد:‌ نکته قابل ذکر دیگر این است که مصوبه کمیسیون در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی در مورد این طرح آزمایشی است و شناسایی ایرادات و اشکالات آن در زمان اجرای آزمایشی قانون در قانون دائمی که در صحن مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت این ایرادات رفع خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما