سه شنبه 17 تير 1404 - Tue 08 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255104
    تاریخ انتشار: 08/مرداد/1400 - 16:51

    کیم جونگ اون خطاب به ارتش:آماده باشید

    رهبر کره شمالی در نخستین کارگاه آموزشی فرماندهان و افسران ارتش خلق این کشور به آنها تاکید کرد تا برای "واکنشی تهاجمی و فعال در برابر تحریک‌های دشمن" آماده باشند.

     کیم جونگ اون خطاب به ارتش:آماده باشید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  به نقل از خبرگزاری دولتی کره شمالی، این نخستین کارگاه آموزشی فرماندهان و افسران ارتش خلق کره شمالی است که از ۲۴ تا ۲۷ ژوئیه سال جاری میلادی و با هدایت کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی در پیونگ یانگ برگزار شد.

    در این کارگاه آموزشی تمامی اعضای کمیته اجرایی ارتش خلق کره شمالی از حزب حاکم این کشور و مقام‌های وزارت دفاع با هدف ایجاد وحدت و وفاداری به حزب شرکت داشتند.

    رهبری کره شمالی همچنین از این افراد خواست تا آمادگی لازم را برای واکنش موثر و تهاجمی علیه هرگونه اقدام و تحریک نظامی از سوی دشمنان داشته باشند.

    خبرگزاری رسمی و دولتی کره شمالی همچنین گزارش کرد: کیم جونگ اون با اشاره به این مساله که حضور نیروهای متخاصم به صورت سیستماتیک باعث تقویت ظرفیت‌های ارتش کشور برای انجام حمله‌ای پیشگیرانه از سوی ارتش و افزایش میزان مهمات و زرادخانه‌های ارتش و افزایش فعالیت‌ها و مانورهای نظامی برای مقابله با تهاجم‌های خارجی می‌شود، ادامه داد که چنین وضعیتی ظرفیت‌های تشخیصی و مبارزه‌ای ارتش خلق کره شمالی را برای از میان برداشتن و حذف تحریکات دشمن افزایش می‌دهد.

    هم‌زمان روز پنجشنبه، کره جنوبی اعلام کرد که سیستم خمپاره‌ای ۸۱ میلیمتری پیشرفته خود را مستقر کرده است.

    آمریکا و کره جنوبی در حال آماده‌سازی انجام یک مانور نظامی مشترک در اوت و از طریق شبیه‌سازهای کامپیوتری هستند. دو کشور از ۲۰۱۸ و با هدف حمایت از مذاکرات خلع سلاح اتمی بین پیونگ یانگ و واشنگتن چنین مانورهای نظامی را برگزار نکرده‌اند.


     

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما