دوشنبه 23 تير 1404 - Mon 14 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254087
    تاریخ انتشار: 29/تير/1400 - 19:25

    بهانه برکناری فرهاد مجیدی از استقلال جور شد

    فرهاد مجیدی در بخشی از صحبت‌های خود در حاشیه تمرین عصر یکشنبه استقلال گفت یک بازیکن تیمش هم تمدید کند او از استقلال جدا می‌شود.

    بهانه برکناری فرهاد مجیدی از استقلال جور شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبر ورزشی با توجه به اخبار منتشر شده طی هفته‌های اخیر از باشگاه استقلال همچنین از برخی اعضای هیئت مدیره قبلی که با حکم برکناری از این گروه جدا شدند، مدیران ارشد باشگاه استقلال تمایلی به ادامه همکاری با فرهاد مجیدی ندارند.

    حجت‌الله نظری از اعضای برکنار شده هیئت مدیره استقلال در آخرین جلسه‌ای که در دفتر وزارت ورزش حضور داشت پس از خروج از نشست هیئت مدیره در گفت‌وگو با رسانه‌ها اعلام کرد مدیریت باشگاه تمایلی به ادامه همکاری با فرهاد مجیدی ندارد. از این رو به دنبال بهانه‌ای است تا با وی قطع همکاری کند.

    اینکه فرهاد مجیدی در تازه‌ترین اظهاراتش اعلام کرده اگر باشگاه با یک بازیکن هم تمدید نکند از این تیم جدا می‌شود بی‌شک بهانه خوبی برای افرادی است که تمایلی به حضور فرهاد مجیدی در راس کادر فنی تیم استقلال ندارند تا از این طریق و با عدم تمدیدی برخی از بازیکنان به هر دلیلی اعم از مصدومیت، درخواست مالی بالا و یا از این دست دلایل بدون دردسر سرمربی تیم استقلال را از کار برکنار شده دیده و گزینه‌های مد نظر خود را در راس کادر فنی استقلال قرار دهند.

    ناگفته نماند؛ از سری رقابت‌های فصل بیستم لیگ برتر تنها سه هفته باقی مانده و پس از آن باشگاه استقلال و کادرفنی‌اش باید برای فصل بیست و یکم لیگ برتر اقدام به یارگیری و یا تمدید قرارداد بازیکنان کنند.

    منبع : خبرورزشی

    نظرات بینندگان
    نظرات شما