دوشنبه 16 تير 1404 - Mon 07 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 206052
    تاریخ انتشار: 25/آبان/1399 - 22:34

    کرونا فست فود محبوب را صدرنشین کرد

    اکثر مردم به جهت حفظ سلامتی کمتر به رستوران‌ها مراجعه می‌کنند و بیشتر سعی دارند تا از محصولاتی که از نظر کیفیت و بهداشت مورد تایید هستند استفاده کنند. جالب است، یکی از این خوراکی‌هایی که مورد توجه قرار گرفته و اتفاقا از محبوبیت بالایی در میان مردم برخودار است پیتزاست.

     کرونا فست فود محبوب را صدرنشین کرد

    ویروس کرونا در جهان بر سبک زندگی بسیاری از مردم تاثیرگذار بوده و مردم ایران نیز از این قاعده مسثنی نیستند. یکی از حوزه‌هایی که می‌توان گفت به شکل فزاینده‌ای تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته، صنعت غذایی کشور است.
    اکثر مردم به جهت حفظ سلامتی کمتر به رستوران‌ها مراجعه می‌کنند و بیشتر سعی دارند تا از محصولاتی که از نظر کیفیت و بهداشت مورد تایید هستند استفاده کنند. جالب است، یکی از این خوراکی‌هایی که مورد توجه قرار گرفته و اتفاقا از محبوبیت بالایی در میان مردم برخودار است پیتزاست.
    این غذای فست‌فودی با پنیر و انواع و مخلفات دل بسیاری از مردم ایران را برده است. اما با وجود ویروس کرونا کمتر خانواده‌ای حاضر است که به رستوران مراجعه کند و پیتزای مورد علاقه خودش را دریافت کند. اینجاست که پیتزای منجمد وارد میدان می‌شود.
    فرض کنید روزی هوس پیتزا به سرتان زده است، اما با توجه به شرایط بهداشتی جامعه بیرون رفتن از خانه ریسک سلامتی شما را به همراه خواهد داشت. اینجاست که پیتزای منجمدی که با فناوری‌های روز تهیه شده می‌تواند به راحتی مشکل شما را حل کند.
    رشد مصرف پیتزا منجمد در کشورهای پیشرفته که در ده سال گذشته ادامه داشته، با شیوع ویروس کرونا و خانه‌نشینی عاشقان پیتزا، در سال 2020 رشد میانگین 30 درصدی و در اوج خود رشد مصرف 117درصدی را تجربه کرده است و ایران هم در این زمینه پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است.
    سادگی در پخت، رعایت بهداشت در تولید، تمایل به در دسترس بودن غذای محبوب در منزل، آشنایی اکثر مردم با تازگی این غذا بر خلاف باور عمومی، تغییر سبک زندگی و نیاز به سرعت بیشتر، افزایش کیفیت و تنوع محصولات منجمد، خرید آسان از فروشگاه‌های معتبر و در نهایت تبلیغات وسیع برندها باعث شده پیتزای منجمد جای خود را در فریزر و در کنار غذاهای آماده‌ی مصرف دیگر در خانواده‌ها باز کند.
    بسیاری از مصرف‌کنندگان که خصوصا سبک زندگی شلوغی هم دارند معتقدند که صرفه اقتصادی پیتزای منجمد در کنار دیگر ویژگی‌های آن می‌تواند شرایطی بهتر را چه از لحاظ اقتصادی و چه از لحاظ بهداشتی و خاطر اطمینان مشتری برای آنها رقم بزند.
    این در شرایطی است که تنها برخی برندهای مطرح این حوزه، از فرآیندهای انجماد فوق سریع، برای محصولات خود استفاده می‌کنند که خود باعث تازگی محصول در زمان مصرف و عدم استفاده از مواد نگهدارنده برای آن می‌شود.
    نکته‌ای که در پایان باید به آن اشاره کرد این موضوع است که جهان با سرعت عجیبی در حال حرکت است و اگر می‌خواهید از این قافله عقب نمانید باید بهترین و سریعترین راه ممکن را برای تهیه خوراک خود را پیدا کنید.

    منبع : تابناک

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما