دوشنبه 23 تير 1404 - Mon 14 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 169301
    تاریخ انتشار: 07/بهمن/1398 - 15:17
    محمدرضا عارف

    عارف: برای مجلس لیست ائتلافی نمی‌دهیم

    محمدرضا عارف ضمن تائید خبر رایزنی خود با شورای نگهبان گفته است که در حد توان در سطوحی که لازم بود، پیگیری و رایزنی کردیم و منتظریم در ١٢ بهمن لیست خوبی را ارئه دهیم.

    عارف: برای مجلس لیست ائتلافی نمی‌دهیم

    کمتر از 25 روز دیگر به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی زمان مانده است و دو طیف اصلی سیاسی کشور یعنی اصولگرایان و اصلاح‌طلبان مشغول رایزنی و بستن لیست انتخاباتی هستند.
    اصولگرایان بنا دارند که طی ائتلافی لیست 30 نفره تهران و استان‌های سراسر کشور را آماده کنند و اکنون در تهران به لیستی بالغ بر 159 نفر رسیده اند که طی ساز و کاری قرار است به 30 نفر تقلیل یابد.

    از طیف رقیب اصولگرایان یعنی اصلاح‌طلبان اما و اگرهای زیادی شنیده می‌شود. آنها می‌گویند که افراد شاخص خود را در میدان ندارند و از شورای نگهبان ایراد می‌گیرند هرچند در زمان ثبت نام انتخابات مجلس نیز بسیاری از چهره‌های شاخص این جناح سیاسی به دلیل این تعبیر کارشناسان سیاسی مبنی بر «احتمال شکست اصلاح‌طلبان به دلیل عملکرد دولت روحانی» حاضر به نام نویسی نشدند.

    اما در عین حال، دو روز پیش از قول یک عضو شورای عالی اصلاح‌طلبان نوشته شده بود که محمدرضا عارف رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح‌طلبان با شورای نگهبان، علی لاریجانی رئیس مجلس فعلی، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس دستگاه قضا و محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور برای تأیید صلاحیت نامزدهای اصلاح‌طلب رایزنی کرده است.

    محمدرضا عارف این خبر را تائید کرده و درباره نتیجه پیگیری تایید صلاحیت‌ها گفته است: خوشبین هستم با توجه به اینکه در حد توان در سطوحی که لازم بود، پیگیری و رایزنی کردیم و منتظریم در ١٢ بهمن لیست خوبی را ارئه دهیم.

    وی درباره ائتلاف با سایر جریان ها توضیح داد: براساس جمع بندی صورت گرفته در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان لیست باید اصلاح طلبانه باشد بنابراین لیست کاملا اصلاح طلبانه است و هر جا که کاندیدای اصلاح طلب داشته باشیم لیست می دهیم. البته بعد از اعلام احراز صلاحیت ها با توجه به ردصلاحیت دبیران کل احزاب اصلاح طلب، مدیران ارشد اصلاح طلب و از استانداران سابق که تنها یک نفر تایید صلاحیت شد، نسبت به ارائه لیست و تصمیم گرفته شد که از طریق شورای نگهبان پیگیری کنیم و بتوانیم لیست بدهیم که با این لیست حضور مردم در انتخابات پر رنگ شود. انتظار شورای عالی این است که شورای نگهبان با توجه به شرایط فعلی  و با توجه به کف صلاحیت ها، اجازه بدهد مردم در انتخابات شرکت کنند.

    عارف در مورد با رد صلاحیت اصلاح طلبان سرشناس بیان داشت: ما در مجلس دهم هم همین مشکل را داشتیم و حتی به لیست توهین می کردند، لذا دنبال این هستیم که از میان تایید صلاحیت شدگان اصلاح طلبان را در لیست قرار دهیم. اصلاح طلبان در مجلس یازدهم لیست ائتلافی نمی دهند و افرادی در لیست اصلاح طلبان قرار می‌گیرند که شورای عالی استان ها و هم شورای عالی اصلاح طلبان، اصلاح طلبی آنها را تایید کنند. در همین راستا ابتدا افراد میثاق نامه لیست امید و فراکسیون امید را امضا می کنند و امضاکنندگان پس از ورود به مجلس باید در فراکسیون امید قرار بگیرند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما