یکشنبه 18 آبان 1404 - Sun 09 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 256366
    تاریخ انتشار: 16/مرداد/1400 - 09:33

    دردسر بزرگ برای ستاره محبوب هواداران پرسپولیس/شاه ماهی سرخ پوشان در چند قدمی جدای از پرسپولیس

    علیرضا بیرانوند نمی‌تواند تیم جدیدش بواویشتا را در هفته اول لیگ پرتغال به دلیل بسته بودن پنجره بخاطره بدهی همراهی کند.علیرضا بیرانوند گلر شماره یک تیم ملی که چندی قبل از آنتورپ راهی لیگ پرتغال و باشگاه بواویشتا شد حضوری فعال در تمرینات تیمش در چند وقت اخیر دارد و آماده بود دوشنبه در اولین هفته لیگ برتر پرتغال برای تیم جدیدش به میدان برود اما با یک مشکل بزرگ مواجه شد.ماجرا از این قرار است که پنجره نقل و انتقالاتی بواویشتا به دلیل بدهی بسته است و این باشگاه اجازه ثبت قرارداد بازیکنان جدیدش را ندارد. به این ترتیب بیرانوند و ۴ بازیکن جدید بواویشتا که به تازگی راهی این تیم شدند فعلا باید پشت پنجره بسته این باشگاه پرتغالی بمانند. وقتی علیرضا با این موضوع مواجه شد بلافاصله با مدیران بواویشتا تماس گرفت و پیگیر ماجرا شد. مسئولان این باشگاه هم اعلام کردند این موضوع به زودی حل خواهد شد و تا قبل از بازی هفته دوم قرارداد بازیکنان جدید از جمله بیرانوند به ثبت خواهد رسبد و کارت بازی این ۵ بازیکن صادر خواهد شد.

    دردسر بزرگ برای ستاره محبوب هواداران پرسپولیس/شاه ماهی سرخ پوشان در چند قدمی جدای از پرسپولیس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»علیرضا بیرانوند گلر شماره یک تیم ملی که چندی قبل از آنتورپ راهی لیگ پرتغال و باشگاه بواویشتا شد حضوری فعال در تمرینات تیمش در چند وقت اخیر دارد و آماده بود دوشنبه در اولین هفته لیگ برتر پرتغال برای تیم جدیدش به میدان برود اما با یک مشکل بزرگ مواجه شد.ماجرا از این قرار است که پنجره نقل و انتقالاتی بواویشتا به دلیل بدهی بسته است و این باشگاه اجازه ثبت قرارداد بازیکنان جدیدش را ندارد.
    به این ترتیب بیرانوند و ۴ بازیکن جدید بواویشتا که به تازگی راهی این تیم شدند فعلا باید پشت پنجره بسته این باشگاه پرتغالی بمانند.
    وقتی علیرضا با این موضوع مواجه شد بلافاصله با مدیران بواویشتا تماس گرفت و پیگیر ماجرا شد. مسئولان این باشگاه هم اعلام کردند این موضوع به زودی حل خواهد شد و تا قبل از بازی هفته دوم قرارداد بازیکنان جدید از جمله بیرانوند به ثبت خواهد رسبد و کارت بازی این ۵ بازیکن صادر خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما