جمعه 01 اسفند 1404 - Fri 20 Feb 2026
  • هشدار وزش باد شدید در تهران

  • گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی

  • سکوت سنگین فمینیست‌ها مقابل فاجعهٔ اپستین +عکس

  • دستگیری حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای کامیاران

  • پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی

  • توقیف دامپ‌تراک ۴۰ تنی قاچاق در هرمزگان

  • جمع‌وجور و مرگبارترین مسلسل آلمانی /فیلم

  • نفس تازه دریاچه ارومیه / عکس

  • ایران فعلا بیرون از اتاق فرمان پول

  • احساس بد آمریکایی‌ها‌ از جنگ برای منافع اسرائیل +عکس و فیلم

  • مسلمان‌ شدن رپر ماداگاسکاری در برنامه محفل / فیلم

  • افشاگری از اتفاقات عجیب و غریب در پرسپولیس /فیلم

  • تجلیل از ماه رمضان در خرابه‌های غزه

  • خانه‌تکانی نوروزی روی خط قرمز آب

  • حمله مشاور غیابی استقلال به مورینیو!+عکس

  • قدرت‌نمایی سپاه در حساس‌ترین گذرگاه انرژی جهانی+عکس

  • قیمت روز گوشت گوساله پنجشنبه ۳۰ بهمن

  • مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو گامی رو به جلو بود

  • انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور

  • شوک خبری به پرسپولیس ، جدایی اوسمار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255938
    تاریخ انتشار: 12/مرداد/1400 - 22:27
    مدیر بهداشت و درمان تالش خبر داد

    افزایش تصاعدی ابتلای خانوادگی به کرونا دلتا در تالش / بستری ۵۱ بیمار

    مدیر شبکه بهداشت و درمان تالش گفت: متأسفانه شاهد افزایش تصاعدی ابتلای خانوادگی به کرونا دلتا در این شهرستان هستیم.

     افزایش تصاعدی ابتلای خانوادگی به کرونا دلتا در تالش / بستری ۵۱ بیمار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا؛ دکتر بختیار حیدرنیا در گفت و گویی با بیان اینکه این شهرستان در آستانه ورود به یک شرایط بحرانی است، اظهار کرد: علی رغم تمام تلاش کادر بهداشت و درمان برای ایجاد وضعیت پایدار کرونایی، متأستفانه از هفته گذشته با کاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی از سوی مردم و همچنین عدم همراهی برخی دستگاه های اجرایی، آغاز پیک پنجم کرونایی را در شهرستان تالش شاهد هستیم.

    وی با بیان اینکه کرونای دلتا که با شروع پیک پنجم در شهرستان تالش شیوع پیدا کرده است، دارای قدرت واگیر و سرایت به مراتب بالاتری است، ادامه داد: در حال حاضر ابتلای خانوادگی به کرونا دلتا به صورت تصاعدی در این شهرستان در حال افزایش است.

    وی ضمن تأکید بر لزوم اجرای مصوبات ستاد کرونا از سوی دستگاه های اجرایی شهرستان، افزود: کادر بهداشت و درمان از سایر دستگاه های اجرایی انتظار دارند تا با اجرای کامل و دقیق مصوبات ستاد کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، اعمال دورکاری و کاهش و مدیریت تجمع و مراجعات، ضمن حفظ جان مردم و پرسنل خود به یاری کادر بهداشت و درمان بشتابند.

    مردم منتظر رنگ بندی ها نباشند

    دکتر حیدرنیا، با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان تالش، خاطرنشان کرد: نمی توان بیش از این بار کم توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی و اقدامات بازدارنده را بر دوش اصناف گذاشت.

    وی با اشاره به اینکه، "مردم منتظر اعلام رنگ بندی نرم افزار ماسک نباشند"، هشدار داد: در صورت تداوم بی توجهی به پروتکل های بهداشتی با این شدت و سرعت از سرایت بیماری، پیش بینی می شود تالش تا چندین هفته تغییر وضعیت نخواهد داشت.

    مدیر بهداشت و درمان تالش، شرایط شهرستان را بحرانی قلمداد کرد و گفت: در حال حاضر ۵۱ بیمار کرونایی در بیمارستان شهید نورانی شهرستان تالش بستری هستند که متأستفانه چهار نفر آنان با شدت درگیری بیماری زیر دستگاه تنفس قرار دارند.

    وی اضافه کرد: روزانه بیش از ۲۰۰ نفر با علائم کرونایی به مراکز درمانی سرپایی شهرستان مراجعه می کنند.

    دکتر حیدرنیا از واکسیناسیون بیش از ۳۳ هزار نفر در این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: واکسیناسیون امری جدی و پیشگیرانه در مقابل ویروس کروناست و این امر در شهرستان با تلاش همکاران ما در شبکه بهداشت و درمان با جدیت در حال انجام است.

    وی یادآور شد: با این وجود که واکسیناسیون در شرایط حاضر با محدودیت هایی مواجه است، اما روند آن در حال تسریع می باشد و در همین راستا از مردم می خواهیم در کنار همکاران ما باشند و تا زمان واکسیناسیون کامل جامعه با سلامتی عزیزانشان لجبازی نکنند و پروتکل های بهداشتی را به جد دنبال کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما