شنبه 24 آبان 1404 - Sat 15 Nov 2025
  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255754
    تاریخ انتشار: 12/مرداد/1400 - 09:23

    سازش با اسرائیل غیر ممکن است

    دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه سازش با رژیم صهیونیستی غیر ممکن است، بر ضرورت از سرگرفته شدن درگیری با صهیونیست‌ها در کرانه باختری تاکید کرد.

    سازش با اسرائیل غیر ممکن است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که دستاورد مقاومت در جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه یک دستاورد ملی با ارزش است.

    وی در گفت‌وگوی اختصاصی با عربی ۲۱، بر ضرورت از سرگیری درگیری‌ با رژیم صهیونیستی در کرانه باختری تاکید کرد و گفت که این جزو مأموریت‌های گروه‌های مقاومت است.

    النخالة درباره آینده آشتی ملی فلسطین و نقش جنبش جهاد اسلامی در نزدیک گرداندن دیدگاه‌های دو جنبش فتح و حماس گفت: آشتی بین این دو جنبش غیر ممکن است و هرگونه میانجیگری در این راستا هدر دادن وقت است. چگونه می‌توان دو برنامه مخالف هم را در کنار هم قرار داد؟ یکی به دنبال مقاومت است و دیگری با آن مخالف است.

    دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره امکان سازش با رژیم صهیونیستی گفت: سازش با این رژیم غیر ممکن است و جنبش جهاد اسلامی از زمان امضای توافق اوسلو در سال ۱۹۹۳ میلادی پیش بینی کرده بود که این روند به شکست خواهد انجامید و فلسطینیان را وارد تنگنا می‌کند.

    وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو افزود: هرکس که سازش با اشغالگران را مطرح می‌کند و معتقد است که چنین چیزی ممکن است، او ماهیت پروژه صهیونیستی را درک نکرده است.

    النخاله اظهار داشت: تشکیل دولت فلسطین ممکن نخواهد بود مگر از طریق تغییر موازنه قدرت و مقاومت. 

    دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که روند سازش با اسرائیل نباید به جایی ختم شود که فلسطینیان حقوقشان را از دست بدهند و موفق به تشکیل دولتشان نشوند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما