سه شنبه 25 شهريور 1404 - Tue 16 Sep 2025
  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255754
    تاریخ انتشار: 12/مرداد/1400 - 09:23

    سازش با اسرائیل غیر ممکن است

    دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به اینکه سازش با رژیم صهیونیستی غیر ممکن است، بر ضرورت از سرگرفته شدن درگیری با صهیونیست‌ها در کرانه باختری تاکید کرد.

    سازش با اسرائیل غیر ممکن است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که دستاورد مقاومت در جنگ اخیر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه یک دستاورد ملی با ارزش است.

    وی در گفت‌وگوی اختصاصی با عربی ۲۱، بر ضرورت از سرگیری درگیری‌ با رژیم صهیونیستی در کرانه باختری تاکید کرد و گفت که این جزو مأموریت‌های گروه‌های مقاومت است.

    النخالة درباره آینده آشتی ملی فلسطین و نقش جنبش جهاد اسلامی در نزدیک گرداندن دیدگاه‌های دو جنبش فتح و حماس گفت: آشتی بین این دو جنبش غیر ممکن است و هرگونه میانجیگری در این راستا هدر دادن وقت است. چگونه می‌توان دو برنامه مخالف هم را در کنار هم قرار داد؟ یکی به دنبال مقاومت است و دیگری با آن مخالف است.

    دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره امکان سازش با رژیم صهیونیستی گفت: سازش با این رژیم غیر ممکن است و جنبش جهاد اسلامی از زمان امضای توافق اوسلو در سال ۱۹۹۳ میلادی پیش بینی کرده بود که این روند به شکست خواهد انجامید و فلسطینیان را وارد تنگنا می‌کند.

    وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو افزود: هرکس که سازش با اشغالگران را مطرح می‌کند و معتقد است که چنین چیزی ممکن است، او ماهیت پروژه صهیونیستی را درک نکرده است.

    النخاله اظهار داشت: تشکیل دولت فلسطین ممکن نخواهد بود مگر از طریق تغییر موازنه قدرت و مقاومت. 

    دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که روند سازش با اسرائیل نباید به جایی ختم شود که فلسطینیان حقوقشان را از دست بدهند و موفق به تشکیل دولتشان نشوند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما