یکشنبه 18 آبان 1404 - Sun 09 Nov 2025
  • کشتار «جاده‌ی مرگ»

  • صمیمانه با «صادقانه»‌های رئیس‌جمهور

  • مهم‌ترین اقدام نظام اقتصادی، اصلاح شبکه بانکی است

  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255641
    تاریخ انتشار: 11/مرداد/1400 - 14:01

    سقوط آزاد تیرانداری در توکیو

    حاشیه‌های زیاد ورزشکاران تفنگ و سرمربی تیم ملی با عدم توانایی رئیس فدراسیون برای مدیریت باعث شد تا ورزشکاران این رشته در المپیک نتیجه نگیرند.

     سقوط آزاد تیرانداری در توکیو

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»مسابقات تیراندازی در المپیک توکیو و در حالی به پایان رسید که کاروان کشورمان یک مدال طلا توسط جواد فروغی در تپانچه بادی ۱۰ متر کسب کرد.

    فروغی در حالی به این مدال ارزشمند دست پیدا کرد که مسئولان فدراسیون و مقامات ورزش کشورمان حتی به آن فکر هم نمی‌کردند؛ به طوری که در روز مسابقه فروغی وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک در سالن شمشیربازی حضور داشتند چرا که فکر می‌کردند مدال در این رشته کسب خواهد شد. اما ملی‌پوش تپانچه همه معادلات را بهم ریخت اما این مدال نتیجه ضعیف ملی‌پوشان تفنگ را پنهان نمی‌کند.

    * آغاز حاشیه‌ها با قهر خانم مربی و ناتوانی آقای رئیس

    شاید اگر نگاه کوتاهی به وضعیت چند ماه اخیر تفنگ داشته باشیم، نتایج کسب شده در المپیک توکیو خیلی دور از واقعیت نباشد. ملی‌پوشان تفنگ و همینطور الهام هاشمی سرمربی تیم در چندماه اخیر که همه کشورها به دنبال آماده سازی بودند، بیشترین حاشیه‌ها را داشتند؛ به طوری که قهر خانم مربی باعث شد تا بیش از یک ماه اردوهای تیم ملی تعطیل شود. این حاشیه‌ها به قدری پر رنگ شده بود که بحث عدم همکاری هاشمی با فدراسیون مطرح شد اما در نهایت با پادرمیانی کمیته ملی المپیک و جلسات مختلف، قرارداد این مربی تا المپیک تمدید شد.

    در اینجا نباید ناتوانی علی دادگر رئیس فدراسیون را در جمع کردن حاشیه‌ها نادیده گرفت. وی نه تنها نتوانست این حاشیه‌ها را کم کند؛ بلکه با دخالت در امور فنی باعث شد تمرکز سرمربی و ورزشکاران بهم بریزد و در نهایت ورزشکاران اعتصاب را بهترین راه حل تلقی کنند. دادگر در مدت زمان ریاست خود تقابل زیادی با هاشمی و ملی‌پوشان تفنگ داشت؛ به طوری که توجه بیش از اندازه او به اهداف پروازی به جای تفنگ و تپانچه باعث انتقادات زیادی شد.

    * بهانه‌هایی برای توجیه عملکرد ضعیف تفنگ

    الهام هاشمی که بارها در مصاحبه‌های خود اعلام کرده بود از کشورهای خارجی پیشنهاد دارد اما برای کمک ملی‌پوشان به ایران آمده، در این مدت رفتارهایی داشت که باعث شد تا به تیراندازان بیشترین استرس و فشار وارد شود. نتیجه این موضوع را در المپیک توکیو دیدیم که نه تنها در این بازی‌ها هیچ مدالی کسب نشد بلکه نتایج بسیار بدتر از دو دوره قبل بود.

    شاید ورزشکاران و مربیان ملی بارها در مصاحبه‌های خود از کمبود فشنگ و مهمات صحبت کرده باشند اما در ۲ ماه اخیر قبل از المپیک تیراندازان اردو و مسابقات خوبی را در اروپا برگزار کردند. به نظر می‌رسد با مدالی که فروغی کسب کرده، صحبت‌های سرمربی تفنگ در خصوص تجهیزات، سلاح و تحریم‌ها بهانه‌ای بیش نباشد؛ هر چند این کمبودها را در این سالها نمی‌توان نادیده گرفت اما به نظر می‌رسد در این بازی‌ها تاثیر مسائل روانی بیشتر از موارد دیگر بوده است.

    رشته تفنگ در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا نیز نتایج خوبی نداشت و این عملکرد ضعیف در المپیک توکیو تکرار شد. به نظر می‌رسد مدال جواد فروغی به عنوان یک تک ستاره بیشتر حاصل تلاش خود او باشد تا برنامه‌ریزی فدراسیون. در مجموع نتیجه‌ای که ملی‌پوشان تفنگ داشته‌اند، سقوط آزاد است. باید مسئولان فدراسیون در دوره جدید چه برنامه‌ای برای تقویت این ماده خواهند داشت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما