سه شنبه 14 بهمن 1404 - Tue 03 Feb 2026
  • بنایی بر انتقال مواد غنی شده به هیچ کشوری نداریم

  • بازداشت تهیه‌کنندگان بیانیه منتسب به میرحسین

  • رانش هولناک زمین در قاهره / فیلم

  • هرگز نمی پذیریم ایران ناامن باشد و منطقه امنیت داشته باشد

  • آبشار نیاراگا یخ زد /فیلم

  • عراقچی: امیدوارم نتایج دیپلماسی را به زودی ببینیم

  • قم در آستانه نیمه شعبان /عکس

  • بیل گیتس و دختران روسی در اسناد اپستین

  • غزال تیزپای استقلال/ رقیب موردعلاقه پرسپولیس

  • صید ماهی به روش پره در خزر /عکس

  • سفرای تمام کشورهای اروپایی به وزارت خارجه احضار شدند +فیلم

  • آمریکا به داعش کمک می‌کند!+اسناد

  • آموزش شیوه اعتراض توسط «الناز ملک» در جشنواره فیلم فجر+فیلم

  • «خیبرشکن»؛ کابوس اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه به سراغ آبراهام لینکلن می‌رود +عکس

  • اعلام جرم دادستانی علیه مدیر شبکه افق و عوامل برنامه خط‌خطی

  • راه‌اندازی دیکتاتوری پهلوی در لس آنجلس +عکس

  • نقره پشت سر طلا ریزش کرد

  • مواجهه سیاسی روحانی با مشکلات اقتصادی مردم

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۱۳ بهمن

  • ایران‌خودرو: یا گران بخرید یا تولید نمی‌کنیم! +جزئیات

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255620
    تاریخ انتشار: 11/مرداد/1400 - 13:02

    بورس در شهریورماه صعودی خواهد شد؟

    یک کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه بازار سرمایه احتمالا در نیمه دوم مرداد و ابتدای شهریور صعودی خواهد بود، گفت: سهام شاخص‌ساز، بنیادی و ارزمحور در موج جدید صعود بازار سرمایه، رشد خوبی را تجربه کردند.

    بورس در شهریورماه صعودی خواهد شد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازایرنا، عرفان هودی به روند فعلی معاملات بازار سهام و عوامل تاثیرگذار در رشد شاخص بورس اشاره کرد و افزود: رشد فعلی معاملات بورس ناشی از قرار گرفتن نرخ دلار بر مدار صعودی است که توانست معاملات بازار سهام را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار دهد و روز‌های پر رونقی را برای این بازار رقم بزند.

    وی با اشاره به افزایش قیمت دلار، گفت: نکته مهمی که منجر به افزایش قیمت دلار در بازار شد این بود که در هفته و ماه‌های گذشته معامله گران ارزی چنین تصوری را داشتند که مذاکرات برجام در مسیر خوبی قرار دارد، این امر باعث شد تا به منظور جلوگیری از ضرر و زیان‌های احتمالی، معامله‌ای را در بازار ارز تا زمان مشخص شدن نتیجه مذاکرات انجام ندهند و اقدام به خرید دلار نکنند.

    هودی خاطرنشان کرد: اخبار منعکس شده در هفته گذشته در خصوص احتمال ضعیف احیای برجام در کوتاه مدت باعث شد تا نرخ دلار طی دو روز گذشته در برخی از مقاطع به بیش از ٢۶ هزار تومان برسد.

     

    این کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد: تحلیلگران حاضر در بازار بر این باورند که مقاومت بعدی نرخ دلار کانال ٢۶ هزار و ٢٠٠ تومن است و با عبور از این محدوده به نقاط بیشتری دست پیدا می‌کند، اما در غیر اینصورت دلار به کانال ٢۵ هزار تومن باز خواهد گشت.

    وی با تاکید بر اینکه به دنبال افزایش قیمت دلار، بازار سرمایه هم بهانه‌ای را برای رشد پیدا کرد، افزود: شاخص بورس از دو روز گذشته مسیر بسیار خوبی را برای رشد در پیش گرفت.

    هودی درباره مسیر حرکت روند معاملات بورس، بیان کرد: براساس بررسی‌های صورت گرفته، به دلیل پیش بینی اقتصاددانان در خصوص تداوم تورم در اواخر امسال و سال آینده، روند بازار سرمایه در بازه زمانی بلندمدت صعودی خواهد بود.

    این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند معاملات بورس در نیمه دوم مرداد ماه گفت: با توجه به اینکه مجامع اکثر شرکت‌ها در نیمه دوم مرداد ماه به پایان می‌رسد؛ بنابراین روند بازار به دلیل بازگشت نماد آن‌ها به مدار معاملات دستخوش تغییر می‌شود و شاهد فشار فروش در اکثر سهام خواهیم بود، حتی ممکن است منفی‌هایی در شاخص هم‌وزن رخ دهد.

    وی با بیان اینکه کلیت بازار در نیمه دوم مرداد ماه و ابتدای شهریورماه صعودی خواهد بود، افزود: طبق پیش بینی‌های انجام شده، بیشترین روند بازار در مدت زمان اعلام شده بر روی سهام شاخص ساز، بنیادی و سهام ارز محور است و شاهد رشد خوبی در این سهام خواهیم بود که با توجه به چنین روندی، بازار مقطعی از زیان یک ساله‌ای را که سهامداران متحمل شدند جبران می‌کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما