پنجشنبه 23 بهمن 1404 - Thu 12 Feb 2026
  • کالبدشکافی پروژه بی‌ثبات‌سازی ایران از کاخ سفید/ چگونه ترامپ فتنه ۱۴۰۴ را رهبری کرد؟

  • ایران جزو ۱۰ کشور دارنده بیشترین ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی

  • ماراتن کنکور در انتظار یک امضای طلایی از پاستور/عدالت آموزشی باید تأمین شود

  • دکتر قالیباف به نماینده مردم ترکمن در مجلس تسلیت گفت

  • فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است

  • بارش برف و باران و وزش باد شدید در اکثر استان‌های کشور از جمعه

  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • کیم جونگ اون دخترش را جانشین خود می‌کند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255514
    تاریخ انتشار: 10/مرداد/1400 - 22:01

    روشنگری پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درخصوص کلیپ منتشره در فضای مجازی

    پلیس راهور ناجا با صدور اطلاعیه ای درخصوص کلیپ منتشر شده در فضای مجازی که تنش فی ما بین یک شهروند در استان سیستان و بلوچستان با مأمور پلیس راه حین انجام وظیفه و اعمال قانون را نشان می داد، روشنگری کرد.

    روشنگری پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درخصوص کلیپ منتشره در فضای مجازی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا، بنابر اعلام  پلیس راهور، هفته گذشته کلیپی کوتاه از تنش فی ما بین یک شهروند در استان سیستان و بلوچستان با مأمور پلیس راه حین انجام وظیفه و اعمال قانون منتشر و اینگونه به ذهن متبادر می شود که افسر پلیس راه در مقابل پرس وجوی علت اعمال قانون فرد متخلف، اقدام به ضرب وشتم وی کرده است، در صورتی که واقعیت چیز دیگری است.

    شرح واقعه به این صورت است که گشت پلیس راه دهلران در حین انجام وظیفه خودرویی را که تخلف رانندگی داشته، کنترل و پس از تفهیم تخلف، نسبت به اعمال قانون اقدام می کند ولی متأسفانه راننده متخلف تاب اعمال قانون را نیاورده از طرق مختلف، با هیاهو و جنجال و با فیلمبرداری مخفیانه که امری غیر قانونی است، افسر پلیس راه را وادار به واکنش می کند بطوریکه مأمور مذکور متوجه فیلمبرداری مغرضانه و هدفمند فرد متخلف می شود، به فیلمبرداری وی معترض و اجازه ادامه تصویر برداری را نمی دهد و هیچگونه درگیری فیزیکی اتفاق نمی افتد.

    در پایان؛ هرچند انتظار می رفت مأمور  پلیس راه در حین انجام خدمت و در مقابل فرد متخلف مذکور خویشتن داری لازم را از خود نشان می داد ولی از طرفی هم شایسته بود آن راننده محترم از فیلمبرداری اجتناب کرده و اینگونه با مأموران در حین انجام وظیفه رفتار نکرده و موجب تحریک او را نیز فراهم نمی ساختند و  گردانندگان برخی صفحات در فضای مجازی نیز پیش از قضاوت و انتشار چنین کلیپ هایی، از صحت و سقم ماجرا اطمینان حاصل فرمایند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما