دوشنبه 13 بهمن 1404 - Mon 02 Feb 2026
  • بنایی بر انتقال مواد غنی شده به هیچ کشوری نداریم

  • بازداشت تهیه‌کنندگان بیانیه منتسب به میرحسین

  • رانش هولناک زمین در قاهره / فیلم

  • هرگز نمی پذیریم ایران ناامن باشد و منطقه امنیت داشته باشد

  • آبشار نیاراگا یخ زد /فیلم

  • عراقچی: امیدوارم نتایج دیپلماسی را به زودی ببینیم

  • قم در آستانه نیمه شعبان /عکس

  • بیل گیتس و دختران روسی در اسناد اپستین

  • غزال تیزپای استقلال/ رقیب موردعلاقه پرسپولیس

  • صید ماهی به روش پره در خزر /عکس

  • سفرای تمام کشورهای اروپایی به وزارت خارجه احضار شدند +فیلم

  • آمریکا به داعش کمک می‌کند!+اسناد

  • آموزش شیوه اعتراض توسط «الناز ملک» در جشنواره فیلم فجر+فیلم

  • «خیبرشکن»؛ کابوس اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه به سراغ آبراهام لینکلن می‌رود +عکس

  • اعلام جرم دادستانی علیه مدیر شبکه افق و عوامل برنامه خط‌خطی

  • راه‌اندازی دیکتاتوری پهلوی در لس آنجلس +عکس

  • نقره پشت سر طلا ریزش کرد

  • مواجهه سیاسی روحانی با مشکلات اقتصادی مردم

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۱۳ بهمن

  • ایران‌خودرو: یا گران بخرید یا تولید نمی‌کنیم! +جزئیات

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255514
    تاریخ انتشار: 10/مرداد/1400 - 22:01

    روشنگری پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درخصوص کلیپ منتشره در فضای مجازی

    پلیس راهور ناجا با صدور اطلاعیه ای درخصوص کلیپ منتشر شده در فضای مجازی که تنش فی ما بین یک شهروند در استان سیستان و بلوچستان با مأمور پلیس راه حین انجام وظیفه و اعمال قانون را نشان می داد، روشنگری کرد.

    روشنگری پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درخصوص کلیپ منتشره در فضای مجازی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا، بنابر اعلام  پلیس راهور، هفته گذشته کلیپی کوتاه از تنش فی ما بین یک شهروند در استان سیستان و بلوچستان با مأمور پلیس راه حین انجام وظیفه و اعمال قانون منتشر و اینگونه به ذهن متبادر می شود که افسر پلیس راه در مقابل پرس وجوی علت اعمال قانون فرد متخلف، اقدام به ضرب وشتم وی کرده است، در صورتی که واقعیت چیز دیگری است.

    شرح واقعه به این صورت است که گشت پلیس راه دهلران در حین انجام وظیفه خودرویی را که تخلف رانندگی داشته، کنترل و پس از تفهیم تخلف، نسبت به اعمال قانون اقدام می کند ولی متأسفانه راننده متخلف تاب اعمال قانون را نیاورده از طرق مختلف، با هیاهو و جنجال و با فیلمبرداری مخفیانه که امری غیر قانونی است، افسر پلیس راه را وادار به واکنش می کند بطوریکه مأمور مذکور متوجه فیلمبرداری مغرضانه و هدفمند فرد متخلف می شود، به فیلمبرداری وی معترض و اجازه ادامه تصویر برداری را نمی دهد و هیچگونه درگیری فیزیکی اتفاق نمی افتد.

    در پایان؛ هرچند انتظار می رفت مأمور  پلیس راه در حین انجام خدمت و در مقابل فرد متخلف مذکور خویشتن داری لازم را از خود نشان می داد ولی از طرفی هم شایسته بود آن راننده محترم از فیلمبرداری اجتناب کرده و اینگونه با مأموران در حین انجام وظیفه رفتار نکرده و موجب تحریک او را نیز فراهم نمی ساختند و  گردانندگان برخی صفحات در فضای مجازی نیز پیش از قضاوت و انتشار چنین کلیپ هایی، از صحت و سقم ماجرا اطمینان حاصل فرمایند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما