پنجشنبه 15 آبان 1404 - Thu 06 Nov 2025
  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 255429
    تاریخ انتشار: 10/مرداد/1400 - 14:24

    تغییر الگوی ابتلا به کرونا در کشور/ جوانان در خطر بیماری شدید و مرگ

    رئیس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران تاکید کرد: الگوی کرونا در کشور به سمت افراد جوان‌تر سوق پیدا کرده است و آنها بیشتر در معرض نوع شدید بیماری و مرگ ناشی از کرونا قرار دارند.

     تغییر الگوی ابتلا به کرونا در کشور/ جوانان در خطر بیماری شدید و مرگ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازایرنا،  دکتر سید محمد جزایری رئیس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران اظهار کرد: در پیک‌های گذشته افراد مسن بیشتر به نوع شدید و مرگ ناشی از کرونا مبتلا می شدند، اما در حال حاضر این رویه تغییر پیدا کرده و افراد جوان‌تر به سمت بیماری شدید یا مرگ و میر سوق پیدا می کنند.

    عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: شواهد عینی و بررسی های اجمالی هم این موضوع را تایید می کند که در حال حاضر سنین پایین بیشتر دچار بیماری شدید و مرگ ناشی از کرونا می شوند و به همین دلیل جوانان باید بیشتر مراقب باشند.

    رئیس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران بیان کرد: با توجه به روند واکسینه شدن افراد سالمند و گروه های پرخطر، این الگو در بیشتر کشورهای دنیا هم مشاهده می شود و فقط مختص ایران نیست.

    وی افزود: واریانت های جدید ویروس کرونا با تنوع مختلف در کشور ما در حال گردش است. اگرچه اطلاع دقیقی از درصد مبتلایان به گونه های مختلف نداریم، ولی مطمئن هستیم واریانت های انگلیسی و هندی به وفور در کشور در گردش است.

    جزایری تاکید کرد: مردم در کنار تزریق واکسن همچنان باید توصیه های بهداشتی از جمله فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و شستن مرتب دست ها را رعایت کنند.

    وی گفت: روند واکسیناسیون در کشور بیشتر شده و باید شتاب بیشتری گیرد، اما این موضوع به معنی ساده‌انگاری مردم به خصوص جوانان نیست. همه باید توصیه های بهداشتی را همچنان به دقت رعایت کنند.

    جزایری خاطرنشان کرد: تجربیات کشورهای پیشرفته نشان داده با ساده‌انگاری و رعایت نکردن توصیه های بهداشتی، با وجود واکسینه کردن بخش عمده ای جمعیت، باز هم دچار مشکلات جدی شدند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما