دوشنبه 27 بهمن 1404 - Mon 16 Feb 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 255416
تاریخ انتشار: 10/مرداد/1400 - 13:49

جاده کندوان بازگشایی شد

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به بازگشایی محور کندوان، گفت: محور هراز نیز براثر سیلاب مسدود شد تا یک ساعت آینده بازگشایی می‌شود.

جاده کندوان بازگشایی شد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» نقل از فارس ،هادی عبادی امروز درباره وضعیت تردد در محورهای شمال در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: براثر طغیان سیلاب شب گذشته محور کندوان مسدود شده بود که با انجام عملیات پاکسازی صبح امروز بازگشایی شد.

 
وی با اشاره به انسداد محور هراز افزود: عملیات پاک‌سازی محور هراز کماکان ادامه دارد و تا یک ساعت آینده این محور بازگشایی بازگشایی می‌شود.
 
سرپرست پلیس راه مازندران بیان کرد: درحال حاضر شاهد هوایی ابری و در ارتفاعات ولی‌آباد کندوان با کاهش دید مواجه هستیم که ضرورت دارد رانندگان به هشدارها توجه کنند.
 
این مسؤول خاطرنشان کرد:  باتوجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر احتمال ریزش و رانش در محورهای کوهستانی لازم است مسافران قصد و اراده سفر را به استان نداشته باشند؛ چراکه حوادث قابل پیش‌بینی نیست و هر آن احتمال ریزش و حادثه وجود دارد.
 
عبادی  با اعلام اینکه آمد و شد خودروها در محورهای مواصلاتی مازندران به‌صورت عادی و روان است، اظهار کرد: اعمال ممنوعیت‌های کرونایی در ۶ مبادی ورودی استان کماکان درحال اجرا بوده و ورودی‌های مازندران به روی غیربومیان مسدود است.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما