شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • پرواز عتبات بیشتر شد اما فقط از یک فرودگاه

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • آغاز هفته ششم لیگ برتر با تقابل آسیایی‌ها

  • انتقال روزانه ۸ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 419711
    تاریخ انتشار: 03/اسفند/1404 - 15:31

    شهیدی که با دلِ پاک و عزمی استوار راه حق را برگزید

    شهید قاسم رفیعی، نوجوانی مؤمن، مهربان و پرتلاش بود که از همان کودکی عشق حضور در جبهه را در دل داشت و سرانجام با اراده‌ای راسخ، راه شهادت را پیمود.

     شهیدی که با دلِ پاک و عزمی استوار راه حق را برگزید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    شهید قاسم رفیعی در نوزدهم ماه رمضان سال ۱۳۴۷، در خانواده‌ای مذهبی و در شب قدر دیده به جهان گشود. دوران ابتدایی را با موفقیت به پایان رساند و در کنار تحصیل، به کار کشاورزی و همکاری با پدر مشغول بود. او فردی متعهد، مذهبی و غیور بود و به ویژه به حجاب اسلامی اهمیت فراوانی می‌داد.

    از آغاز جنگ تحمیلی در جلسات بسیج روستا شرکت می‌کرد و بارها برای اعزام به جبهه تلاش نمود، اما به دلیل کمی سن، موفق نمی‌شد تا اینکه در ۱۳ سالگی از سوی جهاد سازندگی عازم جبهه شد. سرانجام در بهمن ۱۳۶۵ در عملیات کربلای پنج به عنوان خمپاره‌زن شرکت کرد و در ۱۸ سالگی به فیض شهادت نائل آمد.

    مادر شهید در بخشی از گفتگوی تصویری می‌گوید:

     قاسم  پسری مهربان، دلسوز و زرنگ بود که از سنین کودکی آرزوی رفتن به جبهه در دل داشت. با وجود علاقه فراوان، به دلیل سن کم اجازه اعزام نمی‌یافت تا اینکه در ۱۳ سالگی ابتدا از سوی جهاد سازندگی و سپس از طریق بسیج عازم جبهه شد.

    هرگاه از جبهه بازمی‌گشت، به دیدار تمام اقوام و آشنایان می‌رفت و هیچ‌گاه به مادیات دنیوی توجهی نداشت.

    مادرش با وجود آرزوی دیدن دامادی پسرش، همیشه با افتخار از او یاد می‌کرد و می‌گفت: «پسرم در شبی عزیز به دنیا آمد و در راهی عزیز قدم نهاد.»

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما